Projector Strategie Sessie

Bereik jouw zakelijke doelen met maatwerk advies

Persoonlijke inzichten en praktische tips die precies bij jouw unieke energie en ambities passen. Ben jij een Projector-ondernemer en wil je je bedrijf naar een hoger niveau tillen? In deze 1-uur durende strategie sessie ontdek je hoe je jouw unieke Projector-energie kunt benutten om je zakelijke doelen te bereiken. We verkennen samen jouw potentieel en ontwikkelen strategieën die echt bij jouw design en ambities passen. Transformeer je bedrijf met zelfvertrouwen en in een natuurlijke flow.

Ontdek jouw unieke pad naar zakelijk succes.

Weet je niet goed hoe je verder komt?

Ben je een Projector en voel je je soms overweldigd door de uitdagingen van het runnen van je eigen bedrijf? Heb je het gevoel dat je unieke energie niet volledig wordt benut? Dat is precies waar de Projector Strategie Sessie voor is ontworpen.

In deze sessie duiken we diep in jouw Human Design, zodat je een helder beeld krijgt van je unieke energetische blueprint. Stel je voor dat je je energie kunt inzetten op een manier die niet alleen efficiënt is, maar ook volledig in harmonie met wie je bent. Klinkt goed, toch?

Samen ontwikkelen we persoonlijke strategieën die afgestemd zijn op jouw energie en zakelijke ambities. Dit betekent dat je praktische en haalbare tips en inspiratie krijgt die je direct kunt toepassen. Het resultaat? Meer zelfvertrouwen, een natuurlijke flow in je werk, en duidelijke antwoorden op jouw specifieke vragen en problemen.

"

HOE ZOU HET ZIJN ALS

N

als je leert hoe je jouw Projector-energie kunt inzetten voor slimme zakelijke keuzes

waardoor je bedrijf efficiënter groeit?

N

persoonlijk inzicht en advies krijgt,

op maat afgestemd op jouw unieke energie en ambities, en die je direct kunt toepassen in je bedrijf?

N

Je zelfvertrouwen en Flow ervaart:

en je je zelfverzekerd voelt bij het nemen van beslissingen voor je bedrijf?

De Projector Strategie Sessie

KRIJG INZICHT,  OVERZICHT EN FOCUS BINNEN EEN DAG ZODAT JE VOL VERTROUWEN VERDER KUNT

“Geweldig! Deze sessie met Ilse. Ik heb weer houvast.”

– WENDY

Zo werkt het

Projector Strategie Sessie

Bij het maken van de afspraak vul je eenvoudig een lijstje met vragen en aandachtspunten in. Wat speelt er nu in jouw bedrijf? Wat zijn je grootste uitdagingen? Op basis van je vragen bespreek ik de essentie van jouw design. Je ontvangt gerichte inzichten en adviezen, afgestemd op jouw unieke energie en ambities. Er is altijd ruimte voor vragen, afhankelijk van de beschikbare tijd.

Na de sessie

Na de sessie ontvang je een samenvatting en toegang tot de opname zodat je deze nog rustig kunt terugkijken. 

Projector Strategie Sessie

197,-

Online sessie via zoom

60 minuten

HUMAN DESIGN IS ZO BIJZONDER

Ik was blij verrast met wat Ilse mij over mijzelf kon vertellen.

DIT ZEGGEN

Klanten

Ilse is niet alleen een expert op het gebied van e-mailmarketing, maar zij zit ook heel erg op de strategie en inhoudelijke contentstrategie. Daarbij helpt haar kennis van Human Design me nog beter op weg. Dat is een enorme aanwinst. Wil je wat bereiken met je bedrijf? Bel Ilse!

ESTHER METHORST

Webjuffie

Ilse heeft een goede naam voor haar bedrijf gekozen want ze denkt echt met je mee! Ik kwam bij haar toen ik vast liep in mijn marketing. Als projector heb ik niet de constante energie om met social media bezig te zijn. Maar hoe dan wel??? was mijn vraag.

Ilse heeft aan de hand van mijn Human Design chart heel precies aangegeven welke mensen ik van nature aantrek, waar ik mijn klant kan vinden, welke omgeving voor mij belangrijk is en op welke manier samenwerken een positieve invloed heeft op mij.

Ze heeft zelfs dingen uit mijn chart gehaald die de inhoud en vorm van mijn missie verdiepen. Ook heb ik helder gekregen welke vorm van marketing mij het beste past. Ik heb in deze sessie zoveel informatie gekregen om me verder in te verdiepen en me eigen te maken.

Echt zo ontzettend waardevol om mijn marketing makkelijker en leuker te maken!

Yvonne Baars

Yvonne Baars

Ik ben een beginner in de Human Design ‘way of life’ en wilde graag meer informatie over mijn chart dan slechts wat algemene teksten op het internet. Daarom heb ik een sessie gepland met Ilse: Projector Business Basis sessie.

Ik was blij verrast met de informatie die Ilse mij gaf over mijzelf. Ilse kwam ook met veel voorbeelden waarmee ik mij kon identificeren. Ook kreeg ik een beter beeld van waarom ik de dingen doe zoals ik ze doe. En aan welke zaken ik kan werken om zo nog meer in mijn element te zijn. Dank je wel Ilse voor deze top sessie en de waardevolle informatie. Ik blijf mij verbazen dat je op basis van geboortedata zoveel over mij kunt weten, meer dan dat ik van mezelf weet.

Julia van Wijk

HEB JE NOG

Vragen?

Hoe kan ik mijn verborgen potentieel als Projector ontdekken?

Door samen te werken, duiken we diep in je unieke Human Design om je talenten en sterke punten te onthullen. Dit proces is als het vinden van een verborgen schat binnen jezelf.

Wat maakt jouw aanpak anders dan andere coaches?

 Mijn aanpak is speciaal afgestemd op Projectors zoals jij. We richten ons op jouw natuurlijke ritme en energie, waardoor je meer voldoening en succes ervaart. En met mijn 1/3 heb ik heel wat kennis en ervaring opgedaan. Die deel ik weer met jou zodat jij sneller kunt gaan. Ik zoek de dingen graag tot op de bodem uit en dit levert inzichten en adviezen die jou helpen aan een optimaal fundament.

Kan ik ook ondersteuning krijgen voor mijn online bedrijf?

 Absoluut! Ik help je bij het opzetten en optimaliseren van je online business, zodat deze echt bij jou past en duurzaam is. Denk aan marketingstrategieën die werken met jouw energie. In het programma Diamantroute krijg je toegang tot ongelooflijk veel handige extra’s plus breng ik je in contact met mijn netwerk zodat je daar gericht verder kunt wanneer je daar behoefte aan hebt.

Hoe lang duurt het voordat ik resultaten zie?

Het hangt af van je inzet en jouw specifieke situatie. Bij alles sessies en programma’s krijg je direct inzichten waar je mee verder kunt. In die zin kun je direct resultaat verwachten voor je zelf maar…het hangt er vanaf wat je verstaat onder resultaat. En wat je zelf met die inzichten doet. Soms hebben dinge tijd om te landen bij jezelf, zo kun je het embodien. En soms gaan dingen supersnel omdat ik je energetisch in beweging zet. Automatisch wordt zo een blokkade opgeruimd, alleen al doordat we samenwerken. Vaak zie je al binnen enkele weken positieve veranderingen, maar echte transformatie heeft tijd nodig – het is een reis, geen sprint. 

Wat als ik niet zeker weet of dit voor mij werkt?

Geen zorgen! We kunnen altijd een vrijblijvende kennismakingssessie plannen om te zien of we een goede match zijn. Het belangrijkste is dat jij je comfortabel voelt en vertrouwen hebt in het proces.