Diamantroute

Ontsluit jouw verborgen potentieel naar succes

Als Projector draag je meer in je dan je beseft. Met Diamantroute ontdek je de kansen en mogelijkheden die voor je liggen. Samen bouwen we vol vertrouwen aan een bedrijf dat écht bij jou past. Het gaat niet om meer doen, maar om anders doen. Zo ervaar je binnen 6 weken meer succes en ontspanning in je bedrijf én leven, zonder harder te werken.

Transformeer je bedrijf zodat dit perfect past bij wie jij bent als Projector!

Persoonlijk programma van 6 weken, afgestemd op jouw situatie.

Stel je voor: Je droomt van een slimmer, efficiënter, winstgevender en duurzamer bedrijf – helemaal op jouw eigen unieke manier. Met klanten waar je blij van wordt. Herkenbaar? Je bent niet alleen.

Net als jij, heb ik momenten gekend waarop ik me afvroeg hoe ik mijn bedrijf kon verbeteren en wanneer het eindelijk eens gemakkelijker zou worden. Door te leren en met te verdiepen in mijn Human Design, heb ik mijn situatie kunnen veranderen.

Samen kunnen we ontdekken hoe je jouw verborgen potentieel kunt benutten en je droombedrijf kunt realiseren. Welkom bij de Diamantroute.

ALLES IS ER AL, DOOR ANDERS KIJKEN GA JE HET ONTDEKKEN

De Diamantroute voor Projector Succes

Schitterende inzichten voor zakelijk succes

Dankzij de Diamantroute, kun je op een slimme, duurzame en authentieke manier je bedrijf verbeteren, helemaal afgestemd op jouw unieke Human Design.

“Meer succes en resultaat door anders te gebruiken wat je al hebt.”

DIT IS ALLEMAAL INBEGREPEN

1-op-1 Sessies

Jouw persoonlijke 6-weekse programma. Samen gaan we diep in op jouw Human Design en je bedrijf, van waar je nu bent naar waar je naartoe wilt. Kies tussen online sessies of VIP-begeleiding met een halve dag live op locatie. Plan je sessies gemakkelijk in mijn online agenda, op het moment dat het jou uitkomt.

 

Jouw Human Design boekje

Je krijgt een persoonlijk Human Design e-book, speciaal afgestemd op jouw design. Ontdek diepgaande informatie over de verschillende aspecten van jouw design en hoe deze jou kunnen ondersteunen in jouw onderneming.

Online Business Bibliotheek

Je krijgt toegang tot de Diamantroute content in de online academie. Ontdek kennis- en inspiratiegidsen over online ondernemen, marketing en communicatie. Plus masterclasses en een minicursus die je helpen om slimmer en met meer resultaat en plezier te ondernemen.

 

Kies je voor VIP? Dan voeg ik we een speciale VIP-contentmodule toe aan jouw online business bibliotheek

Projector Schatkamer

Stap binnen in de Projector Schatkamer: jouw bron voor kennis en inzichten over Human Design, specifiek afgestemd op jou als Projector-ondernemer. Ontdek ook onderwerpen zoals energiebeheer en andere aspecten die bijdragen aan duurzame groei.

KATRIEN ZEGT:

Ilse brengt structuur, klaarheid en een heel pak professionele digitale kennis die je meteen kan inzetten.

DIT ZEGGEN

Anderen

En of, Ilse mee denkt! Ze is letterlijk een stel slimme hersenen naast het ondernemersbrein. Ze brengt structuur, klaarheid en een heel pak professionele digitale kennis die je meteen kan inzetten. Hele fijne samenwerking met jou, Ilse!

Katrien

Ilse heeft een goede naam voor haar bedrijf gekozen want ze denkt echt met je mee! Ik kwam bij haar toen ik vast liep in mijn marketing. Als projector heb ik niet de constante energie om met social media bezig te zijn. Maar hoe dan wel??? was mijn vraag.

Ilse heeft aan de hand van mijn Human Design chart heel precies aangegeven welke mensen ik van nature aantrek, waar ik mijn klant kan vinden, welke omgeving voor mij belangrijk is en op welke manier samenwerken een positieve invloed heeft op mij.

Ze heeft zelfs dingen uit mijn chart gehaald die de inhoud en vorm van mijn missie verdiepen. Ook heb ik helder gekregen welke vorm van marketing mij het beste past. Ik heb in deze sessie zoveel informatie gekregen om me verder in te verdiepen en me eigen te maken.

Echt zo ontzettend waardevol om mijn marketing makkelijker en leuker te maken!

Yvonne Baars

Yvonne Baars

Ik ben een beginner in de Human Design ‘way of life’ en wilde graag meer informatie over mijn chart dan slechts wat algemene teksten op het internet. Daarom heb ik een sessie gepland met Ilse: Projector Business Basis sessie.

Ik was blij verrast met de informatie die Ilse mij gaf over mijzelf. Ilse kwam ook met veel voorbeelden waarmee ik mij kon identificeren. Ook kreeg ik een beter beeld van waarom ik de dingen doe zoals ik ze doe. En aan welke zaken ik kan werken om zo nog meer in mijn element te zijn. Dank je wel Ilse voor deze top sessie en de waardevolle informatie. Ik blijf mij verbazen dat je op basis van geboortedata zoveel over mij kunt weten, meer dan dat ik van mezelf weet.

Julia van Wijk

ONLINE

1097,-

Alle content van De Diamantroute

Startsessie (120 min.): Business & Marketing reading

2 online Sessies á 90 min.

Persoonlijk Human Design boekje

Toegang tot opname van de sessies.

BONUSSEN

VIP

1497,-

Alle content van De Diamantroute

Business & Marketing reading

(in sessie 1)

Live Start Sessie (dagdeel)

Locatie Nijmegen omg.

2 online sessies a 90 minuten 

Persoonlijk Human Design boekje

Toegang tot opname van de sessies.

Wekelijks e-mail check-in

BONUSSEN

Extra VIP Content Module

HEB JE NOG

Vragen?

Hoe kan ik mijn verborgen potentieel als Projector ontdekken?

Door samen te werken, duiken we diep in je unieke Human Design om je talenten en sterke punten te onthullen. Dit proces is als het vinden van een verborgen schat binnen jezelf.

Wat maakt jouw aanpak anders dan andere coaches?

 Mijn aanpak is speciaal afgestemd op Projectors zoals jij. We richten ons op jouw natuurlijke ritme en energie, waardoor je meer voldoening en succes ervaart zonder uitgeput te raken.

Kan ik ook ondersteuning krijgen voor mijn online bedrijf?

 Absoluut! Ik help je bij het opzetten en optimaliseren van je online business, zodat deze echt bij jou past en duurzaam is. Denk aan marketingstrategieën die werken met jouw energie.

Hoe lang duurt het voordat ik resultaten zie?

Het hangt af van je inzet en jouw specifieke situatie. Bij alles sessies en programma’s krijg je direct inzichten waar je mee verder kunt. In die zin kun je direct resultaat verwachten voor je zelf maar…het hangt er vanaf wat je verstaat onder resultaat. En wat je zelf met die inzichten doet. Soms hebben dinge tijd om te landen bij jezelf, zo kun je het embodien. En soms gaan dingen supersnel omdat ik je energetisch in beweging zet. Automatisch wordt zo een blokkade opgeruimd, alleen al doordat we samenwerken. Vaak zie je al binnen enkele weken positieve veranderingen, maar echte transformatie heeft tijd nodig – het is een reis, geen sprint. 

Wat als ik niet zeker weet of dit voor mij werkt?

Geen zorgen! We kunnen altijd een vrijblijvende kennismakingssessie plannen om te zien of we een goede match zijn. Het belangrijkste is dat jij je comfortabel voelt en vertrouwen hebt in het proces.