Projector Business Sessie

Ontgrendel je Projector Potentieel: Transformeer je Bedrijf met Inzichten uit Human Design!

Meer dan Human Design voor jouw Projector-succes. Ben jij een Projector-ondernemer die zijn Human Design wil verkennen? Samen ontdekken we jouw volledige potentieel en laten we je bedrijf vol zelfvertrouwen groeien. Ontdek jouw unieke pad naar zakelijk succes en leer de kracht van jouw energie kennen om je leven én bedrijf te transformeren.

Ontdek jouw unieke pad naar zakelijk succes.

Weet je niet goed hoe je verder komt?

Als Projector is het begrijpen van je Human Design chart cruciaal voor je zakelijke groei. Maar wat betekent het om een Projector te zijn? Ontdek het tijdens de sessie en leer hoe je jouw unieke gaven kunt inzetten om je bedrijf te laten schitteren.

Veel anderen voelen hetzelfde en jij bent niet alleen op deze reis. Ik begrijp je, want ik heb hetzelfde meegemaakt. Door mijn Human Design te omarmen, kon ik mijn situatie veranderen en mijn bedrijf laten groeien. Laten we samen jouw volledige potentieel ontdekken en met zelfvertrouwen jouw droomdoelen bereiken.

N

JE WILT MEER INZICHT IN JOUW DESIGN

En je wilt je niet meer zo onzeker voelen

N

JE WILT WETEN HOE JOUW ENERGIE WERKT

zodat je niet meer steeds in dezelfde valkuilen loopt

N

JE WILT WETEN HOE JE HET BESTE KEUZES MAAKT

zodat je meer durft te vertrouwen op jezelf

"

HOE ZOU HET ZIJN ALS

N

JE BEGRIJPT HOE JOUW ENERGIE WERKT

zodat je burn-out kunt voorkomen en duurzame groei kunt realiseren?”

N

JE INZICHT KRIJGT IN JE UNIEKE TALENTEN

en je sterke punten zodat je dezeoptimaal kunt benutten in je bedrijf.

N

JE ONTDEKT HOE MARKETING BIJ JOU PAST?

Zodat je met meer succes en plezier aan marketing kunt doen

THIS IS WHY I’VE PUT TOGETHER

De Projector Business Sessie

KRIJG INZICHT,  OVERZICHT EN FOCUS BINNEN EEN DAG ZODAT JE VOL VERTROUWEN VERDER KUNT

Aenean lacinia bibendum nulla sed consectetur. Duis mollis, est non commodo luctus, nisi erat porttitor ligula, eget lacinia odio sem nec elit. Aenean lacinia bibendum nulla sed consectetur.

“Geweldig! Deze sessie met Ilse. Ik heb weer houvast.”

– WENDY

DIT IS ALLEMAAL INBEGREPEN

The First Thing

Een online 1-op-1 sessie via Zoom, van 90 minuten. De afspraak kun je inplannen op een moment dat jou uitkomt. Na de betaling ontvang je automatisch per mail alles wat je nodig hebt. 

Jouw Human Design

We bespreken de belangrijkste zaken uit jouw Human Design chart.Projector type, de 9 centers, sterke punten, de energie die je meebrengt. Valkuilen en wijsheden, de manier waarop je het beste keuzes maakt.

Extra: Je profiel en profiellijnen voor je marketing,

Inzicht bij jouw business vraag

Ik help je met meer dan alleen je Human Design. Daarom is dit het perfecte moment om de vraag te stellen die je al zo lang bezighoudt. Dit kan een algemene business uitdaging zijn of iets in relatie tot je marketing. Bij het maken van de afspraak kun je jouw struggles doorgeven zodat ik je belangrijkste vraag tijdens onze sessie kan meenemen.

Na de sessie ontvang je

De opname van de sessie zodat je deze rustig kunt terug kijken. Daarbij ontvang je als pdf de samenvatting inclusief de presentatie.

Zo heb je meteen jouw persoonlijke Human Design boekje!

HUMAN DESIGN IS ZO BIJZONDER

Ik was blij verrast met wat Ilse mij over mijzelf kon vertellen.

DIT ZEGGEN

Klanten

Ilse is niet alleen een expert op het gebied van e-mailmarketing, maar zij zit ook heel erg op de strategie en inhoudelijke contentstrategie. Daarbij helpt haar kennis van Human Design me nog beter op weg. Dat is een enorme aanwinst. Wil je wat bereiken met je bedrijf? Bel Ilse!

ESTHER METHORST

Webjuffie

Ilse heeft een goede naam voor haar bedrijf gekozen want ze denkt echt met je mee! Ik kwam bij haar toen ik vast liep in mijn marketing. Als projector heb ik niet de constante energie om met social media bezig te zijn. Maar hoe dan wel??? was mijn vraag.

Ilse heeft aan de hand van mijn Human Design chart heel precies aangegeven welke mensen ik van nature aantrek, waar ik mijn klant kan vinden, welke omgeving voor mij belangrijk is en op welke manier samenwerken een positieve invloed heeft op mij.

Ze heeft zelfs dingen uit mijn chart gehaald die de inhoud en vorm van mijn missie verdiepen. Ook heb ik helder gekregen welke vorm van marketing mij het beste past. Ik heb in deze sessie zoveel informatie gekregen om me verder in te verdiepen en me eigen te maken.

Echt zo ontzettend waardevol om mijn marketing makkelijker en leuker te maken!

Yvonne Baars

Yvonne Baars

Ik ben een beginner in de Human Design ‘way of life’ en wilde graag meer informatie over mijn chart dan slechts wat algemene teksten op het internet. Daarom heb ik een sessie gepland met Ilse: Projector Business Basis sessie.

Ik was blij verrast met de informatie die Ilse mij gaf over mijzelf. Ilse kwam ook met veel voorbeelden waarmee ik mij kon identificeren. Ook kreeg ik een beter beeld van waarom ik de dingen doe zoals ik ze doe. En aan welke zaken ik kan werken om zo nog meer in mijn element te zijn. Dank je wel Ilse voor deze top sessie en de waardevolle informatie. Ik blijf mij verbazen dat je op basis van geboortedata zoveel over mij kunt weten, meer dan dat ik van mezelf weet.

Julia van Wijk

PROJECTOR BUSINESS SESSIE

247,-

Online sessie van 90 minuten, videobellen.

We bespreken:

Jouw projector type, de 9 centers, sterke punten in jouw design, de energie die je meebrengt. Valkuilen en wijsheden, de manier waarop je het beste keuzes maakt.

Extra: Je profiel en profiellijnen voor je marketing,

Inclusief

Toegang tot de opname

Samenvatting als persoonlijk Human Design boekje

Plus je ontvangt:

Inzicht bij een marketing/business vraag die jou nu bezighoudt.