Ilse Weerdenburg

Online marketing professional voor coaches, trainers en therapeuten

Hoi, ik ben Ilse,

Zelfstandig ondernemen voelt vrij maar soms loop je wel tegen je grenzen aan. Er is zoveel te weten en te doen. Wanneer is het ooit af?

Als coach, trainer of therapeut ben je al heel goed in je vak. Je weet dat je van waarde bent voor je klanten. Een bloeiend bedrijf is geweldig want zo kun je meer impact maken op mensen. Maar klanten vinden, binden én je bedrijf laten groeien en bloeien vraagt nog iets anders dan alleen goed zijn in je vak. Juist dan kun je andere hulp gebruiken. Zo heb ik dat ook ervaren.

Dertien jaar geleden begon ik voor het eerst als ondernemer. Met een businesspartner ervaren als fotograaf en trainer, en ik met achtergrond in ondernemen, marketing en sales. Samen groeiden we van kinderfeesten naar fotocursussen en workshops voor de mooiste bedrijven.

Zonder elkaar hadden we dit nooit gekund. Nu help ik coaches, trainers en therapeuten met online marketing zodat ze meer ontspannen kunnen ondernemen. Want juist marketing is vaak een struikelblok.

Ik help je ontdekken wat jouw potentiële klant nodig heeft om jou te kunnen zien. En niet alleen dat want ik help je óók met de technische implementatie. Hoe handig is dat? Met ruim 30 jaar ervaring in marketing en sales bij grote èn kleine bedrijven breng ik net weer andere kennis en ervaring mee dan jij. Ik loop een poosje met je mee, zoals jij dat nodig hebt. Dat is hoe je samen verder komt.

Meer weten? Plan dan je gratis kennismakingsgesprek.

Bedrijfsgegevens

Ilse Weerdenburg - Ilse denkt mee

KVK 71749381

6546TM, Nijmegen, Nederland

Contactgegevens

Mail: ilse ( @) ilsedenktmee.nl

+31 621290671