06-2129 0671 ilse@ilsedenktmee.nl

Ilse Weerdenburg

Online marketing professional voor coaches, trainers en therapeuten

Ontdek en benut de groeikansen van jouw bedrijf

Mijn verhaal

Hoi, ik ben Ilse
Online ondernemen, meer klanten door online marketing op jouw manier. Het lijkt zo eenvoudig. De ontwikkelingen gaan snel, zo heb ik zelf ook ervaren. Hoe is online anders dan ondernemen op de manier die je al doet. Of misschien al jaren lang deed. Het is veel als je het allemaal alleen doet. Daar weet ik alles van. Voorheen deed ik veel samen, dat is toch echt een verschil.

Een blik terug in de tijd.

In 2008 begon ik mijn eerste bedrijf Fotasia (creatieve fotografie workshops). En eerlijk gezegd, als zelfstandige aan de slag wilde ik al heel lang. Ik kom uit een familie van zelfstandigen en weet daarom wat erbij komt kijken. Maar toch…waarin ga ik dan ondernemen?
Met mijn opleiding tot juwelier, en ervaring in verkoop en marketing had ik het ultieme antwoord nog niet gevonden.

Dit antwoord kwam toen ik mijn voormalig zakenpartner tegenkwam.

Samen groeiden we van creatieve workshops en lessen fotografie voor kinderen naar bedrijfsuitjes voor de mooiste bedrijven. Groot en klein. Zo hebben we voor de mooiste bedrijven kunnen werken. Het was een geweldige tijd waarin vooral duidelijk werd dat we door samen te werken zoveel konden bereiken. Zo konden we ieders talenten en inzichten benutten.

Voor het onderwijs ontwikkelden we zo ook lespakketten en leerlijnen. Deze verkochten we per post of in combinatie met een workshopdag. Maar dit moest toch slimmer kunnen? Zo ontstond de wens voor een eigen online leeromgeving. Heel gemakkelijk was dat nog niet in die tijd.

Soms moet je loslaten om verder te komen.

Helaas, soms gaat het in het leven niet zoals je wenst: persoonlijke omstandigheden maakten dat we andere keuzes moesten maken.
Nu zet mijn kennis en ervaring in om andere ondernemers te helpen. Zodat zij hun droom waar kunnen maken. Want ondernemen is mooi, het is ook veel.
En juist als je meer online wilt ontwikkelen, kun je hulp gebruiken. Zoals wij toen samen konden bouwen en ontwikkelen. Dat gun ik anderen ook.

Samen bereik je meer

Daarom help ik graag andere ondernemers zodat zij ook hun groeistappen kunnen maken. Je kunt gewoon niet alles alleen. Daar weet ik alles van.
Want een bedrijf ontwikkelen en nieuwe kansen zien èn benutten vind ik ontzettend leuk! Het liefst vanuit een groter geheel. Online en offline business verbinden, op een persoonlijke manier.

En weet je wat het mooie is?

Ik werk nu met ondernemers die dezelfde dromen hebben die ik ook had. Ik begrijp wat de knelpunten en verlangens zijn. Er komt zoveel kijken bij het online ondernemen. Qua strategie, marketing en techniek. Dat kun je gewoon niet allemaal alleen. Samen sta je sterker en juist samen ondernemen is zoveel leuker!

Ilse

Recent heb ik o.a. gewerkt voor:

Content Creatie Versneller

Schrijf je in voor Marketing Meedenk Tips

EN ONTVANG DE CONTENT CREATIE VERSNELLER GRATIS.

Ontdek hoe je met één content idee zes keer zichtbaar wordt online zonder dat dit je veel tijd kost.

Je bent succesvol ingeschreven