Over Ilse

Ilse Weerdenburg E-mailmarketing & ActiveCampaign-specialist | strategisch meedenker
Hoi, ik ben Ilse,

Zelfstandig ondernemen voelt vrij maar soms loop je wel tegen je grenzen aan. Er is zoveel te weten en te doen. Wanneer is het ooit af?

Een bloeiend bedrijf is geweldig want zo kun je meer impact maken op mensen. Het geeft je energie als je je dromen kunt waarmaken en je talenten ontwikkelen. Maar klanten vinden, binden én je bedrijf laten groeien en bloeien vraagt nog iets anders dan alleen goed zijn in je vak. Juist dan kun je andere hulp gebruiken. Zo heb ik dat ook ervaren.

In 2009 begon ik voor het eerst zelf als ondernemer. Met een businesspartner ervaren als fotograaf en trainer, en ik met achtergrond in ondernemen, marketing en sales. Samen groeiden we van kinderfeesten naar fotocursussen en workshops voor de mooiste bedrijven.

Zonder elkaar hadden we dit nooit gekund. Nu andere ondernemers met online marketing zodat ze meer ontspannen kunnen ondernemen. Want juist marketing is vaak een struikelblok. En de laatste jaren heb ik me gespecialiseerd in e-mailmarketing en daarnaast in de technische kant van Mailblue/ActiveCampaign.

Ik help je ontdekken wat jouw potentiële klant nodig heeft om jou te kunnen zien en horen! Bij e-mailmarketing gaat het om de communicatie, de interactie met je volgers. Er zijn geweldige technische mogelijkheden om zo de relatie op te bouwen met je publiek en om te verkopen aan betrokken mensen op je lijst. Dat maakt het zo’n mooie combinatie die voor mij teruggaat naar de basis waar ik mijn loopbaan begon: als goudsmid-juwelier klanten het gesprek aan gaan en mensen helpen met dat wat voor hún waardevol is. De oplossing van hun probleem.

En als je werkt met ActiveCampaign (in Nederland ook verkocht onder de naam Mailblue) help ik je óók met de technische implementatie. Hoe handig is dat? Ik loop een poosje met je mee, zoals jij dat nodig hebt. Dat is hoe je samen verder komt.

Meer weten? Plan dan je gratis kennismakingsgesprek.

Bedrijfsgegevens

Ilse Weerdenburg – Ilse denkt mee

KVK 71749381

6546TM, Nijmegen, Nederland

Contactgegevens

Mail: ilse ( @) ilsedenktmee.nl

+31 621290671