Ilse Weerdenburg

Online marketing professional voor coaches, trainers en therapeuten

Hoi, ik ben Ilse,
Online ondernemen en meer klanten door online marketing op jouw manier. Het lijkt zo eenvoudig. De ontwikkelingen gaan snel, zo heb ik zelf ook ervaren. Het is veel als je het allemaal alleen doet. Daar weet ik alles van. Voorheen deed ik veel samen, dat is toch echt een verschil.

Een blik terug in de tijd.

In 2008 begon ik mijn eerste bedrijf Fotasia (creatieve fotografie workshops). En eerlijk gezegd, als zelfstandige aan de slag wilde ik al heel lang. Ik kom uit een familie van zelfstandigen en weet daarom wat erbij komt kijken. Maar toch…waarin ga ik dan ondernemen?
Met mijn opleiding tot juwelier, opleiding en ervaring in verkoop en marketing had ik het ultieme antwoord nog niet gevonden.

Dit antwoord kwam pas toen ik mijn zakenpartner tegenkwam.

Samen groeiden we van creatieve workshops en lessen fotografie voor kinderen in mum van tijd naar onderwijsprojecten en bedrijfsuitjes voor de mooiste bedrijven. Groot en klein. Het was een geweldige tijd waarin vooral duidelijk werd dat we door samenwerking zoveel konden bereiken. Zo konden we ieders talenten, creativiteit en inzichten benutten.

Voor het onderwijs ontwikkelden we zo ook lespakketten en leerlijnen. Deze verkochten we per post of in combinatie met een workshopdag. Maar dit moest toch slimmer kunnen? Zo ontstond de wens voor een eigen online leeromgeving. Heel gemakkelijk was dat toen nog. We hadden grote dromen…

En toen liep alles anders

Helaas, soms gaat het in het leven niet zoals je wenst. Heel simpel gezegd: het leven kwam er tussendoor. Niet alles is maakbaar en soms moet je dan loslaten. Ik heb er echt van wakker gelegen dat mag je rustig weten.  Dus gingen we ieder onze eigen weg.

Nu zet mijn kennis en ervaring in om andere ondernemers te helpen. Zodat zij hun droom waar kunnen maken. Want ondernemen is mooi, het is ook veel. En niet iedereen is handig in marketing en techniek. En juist dan is het fijn als iemand een poosje met je mee kan lopen.
Zoals wij toen samen konden bouwen en ontwikkelen. Dat gun ik anderen ook.

Samen bereik je meer

Daarom help ik graag andere ondernemers zodat zij ook hun groeistappen kunnen maken.
Want een bedrijf ontwikkelen en nieuwe kansen zien èn benutten vind ik ontzettend leuk! Het liefst vanuit een groter geheel. Online en offline business verbinden, op een persoonlijke manier.

En weet je wat het mooie is?

Ik werk nu met ondernemers die dezelfde dromen hebben die ik ook had. Ik begrijp wat de knelpunten en verlangens zijn. Er komt zoveel kijken bij online ondernemen en marketing. Qua strategie, marketing en techniek. Dat kun je gewoon niet allemaal alleen. Juist samen ondernemen is zoveel leuker!

Ilse