Hi, ik ben Ilse Weerdenburg

Ik laat je de kansen en mogelijkheden zien die voor je liggen. En ik help je deze vertalen naar praktische stappen zodat jij je droombedrijf kunt realiseren als Projector ondernemer.

Mensen écht verder helpen, word jij daar ook zo blij van?

Maar oef, voor je echt kunt werken met die fijne klanten zijn er soms obstakels te overwinnen. Online ondernemen lijkt zo eenvoudig maar kent ook vele valkuilen. Echt, ik hoor het zo vaak van klanten. En ja, ook ik heb deze valkuilen van dichtbij gezien.

Met al je inspiratie ga je in de actiestand. Bergen tijd en energie stop je in programma’s, marketing zaken en nog veel meer. Toch brengt het je niet de resultaten waar je op hoopt of je loopt vast omdat je dingen anders wilt. En als je dan ontdekt dat je Projector bent komt er nog een heleboel meer bij.

Online ondernemen geeft zo’n vrij gevoel

Tot je verstrikt raakt in het gedoe

Sociale media, technische tools, ingewikkelde funnels en strategieen waar je de kriebels van krijgt. Je verliest overzicht en voelt hoe je energie wegloopt. Dat kan toch niet de bedoeling zijn?

Het lijkt wel of de wereld nog niet klaar is voor jou. Je voelt je overweldigd, teleurgesteld en verbitterd. Soms wil je bijna de moed opgeven. Hoe doen anderen dat toch?

"

Echt, ik snap je helemaal

HOE HET ALLEMAAL BEGON

In 2009 begon ik mijn eerste bedrijf samen met een business partner: creatieve fotografie lessen en workshops. Zonder elkaar hadden we dit nooit gekund. Dus ik kan je verklappen: niemand kan alles alleen. Wat ik toen niet wist en nu wel: we deden de dingen zoals het echt bij Projectors past. We leerden kinderen al spelend fotograferen en volwassenen al fotograferend weer spelen. Nu weet ik dat wat ik ‘intuitieve marketing’ noemde en vanzelf ging een aaneenschakeling van uitnodigingen was.

VAN HET EEN KOMT HET ANDER

Voor de leukste klussen reisden we door het hele land. Maar met ieder een druk gezin viel dat niet altijd mee. Hoe fijn zou het zijn als we onze kennis in een online leeromgeving konden aanbieden?

DROMEN OM TE REALISEREN

Dus werkten we aan een online aanbod met alles wat er bij hoorde. Er was nog niet zoveel mogelijk als nu. Maar, oeps wat viel dat tegen en wat kwam er veel bij kijken! Toen ook nog het leven er tussendoor kwam, konden we niet anders dan deze droom loslaten.

HET BLOED KRUIPT WAAR HET NIET GAAN KAN

En ik ging andere ondernemers helpen met dezelfde grote dromen als ik toen had. Met alles wat je nodig hebt als je online een bedrijf wilt bouwen. Van technische tools, funnels tot content strategie. Ik heb veel geleerd. Toch bleef het knagen. Het moest anders. Kleiner en eenvoudiger maar hoe dan?

TOEN IK ONTDEKTE..

dat ik volgens Human Design een Projector ben: een gids, mentor, klankbord, procesbegeleider. En eindelijk vielen alle puzzelstukjes op z’n plek. 

Als je hoofd vol zit met inspiratie, ideeën, vragen…

twijfels, ‘wat als’ en ‘hoe-dan?’ heb je iemand nodig om weer op je eigen spoor te komen. Iemand die naast je staat, meedenkt en luistert, coacht en adviseert waar je dat kunt gebruiken. Zo kun je de kansen en mogelijkheden weer zien die voor je liggen én weet je hoe deze toe te passen zodat je het resultaat kunt behalen wat je wilt.

Alles is er immers al. Je hebt alleen iemand nodig die even met je meeloopt en verder op weg helpt. Zonder ingewikkelde programma’s of lange trajecten. Ik ben je mentor, coach, strateeg of expert. Net wat je op dat moment nodig hebt.