Let’s

Connect.

Voel je vrij om contact op te nemen!

Jouw vragen, ideeën en feedback zijn van onschatbare waarde. Samen kunnen we ontdekken hoe jij als Projector jouw verborgen potentieel kunt ontgrendelen. Ik kijk ernaar uit om van je te horen en je te helpen op jouw reis naar een vervullend en duurzaam bedrijf.

Hallo Ilse

Bericht aan Ilse

13 + 9 =

Je gegevens worden vertrouwelijk behandeld en uitsluitend gebruikt om je te ondersteunen. Ik deel je informatie nooit zonder jouw toestemming.

Veelgestelde vragen

Hoe kan ik mijn verborgen potentieel als Projector ontdekken?

Door samen te werken, duiken we diep in je unieke Human Design om je talenten en sterke punten te onthullen. Dit proces is als het vinden van een verborgen schat binnen jezelf.

Wat maakt jouw aanpak anders dan andere coaches?

 Mijn aanpak is speciaal afgestemd op Projectors zoals jij. We richten ons op jouw natuurlijke ritme en energie, waardoor je meer voldoening en succes ervaart zonder uitgeput te raken.

Kan ik ook ondersteuning krijgen voor mijn online bedrijf?

 Absoluut! Ik help je bij het opzetten en optimaliseren van je online business, zodat deze echt bij jou past en duurzaam is. Denk aan marketingstrategieën die werken met jouw energie.

Hoe lang duurt het voordat ik resultaten zie?

Het hangt af van je inzet en jouw specifieke situatie. Bij alles sessies en programma’s krijg je direct inzichten waar je mee verder kunt. In die zin kun je direct resultaat verwachten voor je zelf maar…het hangt er vanaf wat je verstaat onder resultaat. En wat je zelf met die inzichten doet. Soms hebben dinge tijd om te landen bij jezelf, zo kun je het embodien. En soms gaan dingen supersnel omdat ik je energetisch in beweging zet. Automatisch wordt zo een blokkade opgeruimd, alleen al doordat we samenwerken. Vaak zie je al binnen enkele weken positieve veranderingen, maar echte transformatie heeft tijd nodig – het is een reis, geen sprint. 

Wat als ik niet zeker weet of dit voor mij werkt?

Geen zorgen! We kunnen altijd een vrijblijvende kennismakingssessie plannen om te zien of we een goede match zijn. Het belangrijkste is dat jij je comfortabel voelt en vertrouwen hebt in het proces.

Heb je nog vragen of wil je direct aan de slag? Neem gerust contact op via [je e-mailadres] of vul het contactformulier op deze pagina in. 

Ben je klaar om je verborgen potentieel te ontdekken en je bedrijf naar een hoger niveau te tillen? Laten we samen de reis beginnen! Plan vandaag nog geheel vrijblijvend hier je kennismakingsgesprek. en ontdek hoe ik je kan helpen om meer groei en vervulling te ervaren. Ik kijk ernaar uit om van je te horen!  

 

Podcast

Nu je hier toch bent: ontdek ook mkij podcast, waar ik mijn ervaringen deel als Projector en ondernemer binnen het Human Design systeem. Hier vertel ik over wat me bezighoudt, wat anderen inspireert en wat ik meemaak in mijn ondernemerschap waar jij weer wat aan kunt hebben.

Met diverse onderwerpen, van persoonlijke verhalen tot actuele gebeurtenissen, bied ik je nieuwe inzichten en inspiratie. 

Duik in de afleveringen en haal er uit wat jij kunt gebruiken. Veel luisterplezier!

Luister op Spotify

Podcast

Luister op Apple Podcast