Ontdek hoe je als Projector je verborgen potentieel ontdekt en een duurzaam bedrijf bouwt

jun 18, 2024 | Human Design

Als jij een Human Design Projector bent, weet je waarschijnlijk al dat jouw pad uniek is. Maar wist je ook dat dit unieke pad jouw grootste kracht kan zijn? Vandaag wil ik je meenemen op een reis om te ontdekken hoe je jouw verborgen potentieel kunt ontgrendelen en een duurzaam bedrijf kunt opbouwen dat écht bij jou past.

Ja het is mogelijk om het maximale uit jezelf en je bedrijf te halen zodat je succes en voldoening in je werk én je leven!
En dat zonder te pushen of steeds harder te gaan werken. Je kunt het allemaal bereiken met rust en vertrouwen. Simpel gezegd: je hoeft niet meer te doen maar je kunt dingen anders doen.
Als je maar weet wat en hoe. Laten we beginnen zodat je vandaag alvast succes kunt gaan ervaren. Geweldig toch?

Begrijp je unieke reis

Het begint allemaal met zelfontdekking. Stel jezelf eens voor als een ontdekkingsreiziger die op zoek is naar de schat van zijn eigen essentie. We zijn allemaal op zoek naar een doel en zin in het leven. Juist als Projector wil je dat ‘het ergens over gaat’ Dus waar begin je? Bij jezelf!

Door te begrijpen wie je werkelijk bent en wat jou drijft, leg je de basis voor groei. Heb je ooit het gevoel gehad dat je niet helemaal paste in de traditionele bedrijfsmodellen of programma’s van business coaches?

Dat komt omdat jij bedoeld bent om jouw eigen weg te bewandelen. Als Projector verzamel je gewoon heel veel wijsheid in je leven. Wijsheid waar je juist anderen mee kunt helpen. Dat is echt niet altijd gemakkelijk, yep dat is ook mijn ervaring. Wat een hobbelige reis kan het zijn. Soms dacht ik echt, wie heeft deze puzzel in elkaar gezet? Want de afgelopen jaren heb ik steeds beter mijn design leren kennen en ontdekt hoe bijzonder dit verhaal is. Zo heeft ieder een eigen verhaal en jouw Human Design maakt dit voor je zichtbaar. En niet alleen dat want juist de dingen die jij hebt moeten leren zijn goud waard voor anderen.

Denk je wel eens, “ach dat heeft iedereen toch?” Of “dat kan iedereen, zo bijzonder is dat niet!” Nou, daar begint al jouw succes want het is wel bijzonder en het is wel waardevol, en vaak waardevoller dan je denkt. Dat ontdek je zodra je het kunt zien. En precies daar wringt te schoen en ligt jouw kans voor succes.

Toch is het niet altijd simpel om dit zelf uit te zoeken. Waarom niet? Omdat je bepaalde dingen van jezelf niet kunt zien en veel mensen in je omgeving weten ook niet ‘hoe een Projector werkt of bedoeld is” Ga er dus maar aan staan om jezelf vooruit te helpen. Persoonlijke begeleiding, helpt je om jouw unieke reis te omarmen en jezelf volledig te begrijpen. En echt, daar ga je je een stuk sterker door voelen. Zo ga je stralen en steeds meer succes aantrekken. Want juist door een ander kun jij jouw talenten veel beter gaan zien.

Zelfontdekking als wegwijzer naar succes

Zelfontdekking was de sleutel tot mijn ontwikkeling naar succes en rust op de lange termijn. Want dat vertrouwen en die rust? Dat was er echt niet allemaal op deze manier. Allemaal conditioneringen.

En juist door Human Design werd het verhaal steeds duidelijker en begreep ik waar frustraties en hindernissen vandaan kwamen in mijn leven. En natuurlijk ook veel mooie dingen.

Door zelfontdekking realiseerde ik me steeds dat iedereen echt zijn eigen unieke reis heeft. Dat wist ik natuurlijk wel maar toch, je spiegelt je vaak onbewust aan anderen. Of anderen doen dat voor jou. Het gebeurt onwillekeurig.

Deze unieke reis omarmen betekende voor mij dat ik moest stoppen met mezelf te vergelijken met anderen en mijn eigen pad moest waarderen. Dit had ik blijkbaar te doen. En echt, in mijn chart zie ik het verhaal terug. Ik zou bijna denken dat je dit niet kunt verzinnen.

En het was zeker niet altijd makkelijk. Ik heb van alles gedaan aan het opruimen van oude verhalen en patronen. Zo bijzonder wat er allemaal bovenwater kwam. Zo is jouw verhaal weer anders dan het mijne. Ook al zijn we allemaal Projector. Ieders leven vertelt een eigen verhaal. En als je het patroon, je levenswerk en doel kunt zien dan hoef je ook niet meer buiten jezelf te zoeken naar gouden bergen. We weet heb je wel heel andere bergen te verzetten dan iemand anders. Dan de buurvrouw of je collega of je vriendin. Hoe heerlijk is het om dat allemaal te mogen loslaten toch?

Elke hobbel, bocht en uitdaging heeft bijgedragen aan wie ik vandaag ben. Echt, dat had ik eerder nooit gedacht op deze manier. Soms denk ik “wie heeft in ‘hemelsnaam deze puzzel in elkaar gezet”. Had dat niet even anders gekund?

Wat is zelfontdekking eigenlijk?

Zelfontdekking is het proces waarbij je jezelf beter leert kennen, inclusief je identiteit, waarden, emoties, sterke en zwakke punten, doelen en passies. Het gaat om ontdekken wat je echt gelukkig maakt en wat jou uniek maakt.

Belangrijke stappen in zelfontdekking zijn:

  • Zelfreflectie: Neem regelmatig tijd om na te denken over je gedachten, gevoelens en gedrag. Dit kan door te schrijven in een dagboek, te mediteren, of gewoon rustig na te denken.
  • Bewustwording: Word je meer bewust van jezelf en je omgeving. Erken je emoties en begrijp hoe ze je gedrag beïnvloeden.
  • Nieuwe ervaringen: Probeer nieuwe dingen en leer van zowel je successen als mislukkingen. Dit kan door te reizen, nieuwe hobby’s te proberen, of nieuwe mensen te ontmoeten.
  • Feedback: Luister naar hoe anderen je zien en gebruik hun feedback om jezelf beter te begrijpen.
  • Doelen stellen: Bepaal wat je in het leven wilt bereiken en maak plannen om die doelen te halen.
  • Acceptatie: Leer jezelf te accepteren, inclusief je imperfecties. Dit helpt je om vriendelijker voor jezelf te zijn.

Zelfontdekking is een levenslang proces dat kan leiden tot persoonlijke groei, meer voldoening en een dieper begrip van je plaats in de wereld. (Bron: Psychology Today)

Het omarmen van je unieke reis en volledig begrip van jezelf

Het is zo bevrijdend om je eigen weg te volgen en jezelf volledig te begrijpen. Ik heb geleerd dat mijn reis anders is dan die van anderen, en dat is helemaal prima. Mijn unieke ervaringen en levenslessen vormen mij tot wie ik ben, en ik ben trots op de persoon die ik nu ben. Maar weetje zo heb ik het echt niet altijd gevoeld. Zeker niet met mijn 1/3 profiel met leren door vallen en opstaan.

Perfectie bestaat niet maar authenticiteit wel. Dus laat je niet En daarin vind ik mijn kracht en voldoening: door volledig mezelf te zijn.

Onthoud, jouw reis is uniek voor jou. Omarm het, begrijp het en vier het. Jouw unieke pad maakt jou bijzonder.

Stabiliteit en balans in bedrijfsgroei

Een stevige fundering is superbelangrijk voor elke onderneming. Of je nu groot bent of klein. Lang onderneemt of kort. Denk aan een boom: zonder diepe wortels kan hij niet groeien en bloeien. Zo werkt het ook met jouw bedrijf. Door stabiliteit en balans te vinden, kun je duurzame groei realiseren. En juist die duurzame groei is goud waard voor jou als Projector. Zo krijg je ruimte voor rust en plezier in je leven. Weg van de cultuur van hustle en rennen om zichtbaar te blijven. Met de juiste tools en begeleiding kun je de tools vinden om geaard te blijven terwijl je groeit, zodat jouw bedrijf solide, flexibel veerkrachtig wordt. Een bedrijf bouwen dat je de ruimte geeft om jou te ondersteunen bij de manier waarom jij wilt leven. En niet andersom. Juist als Projector echt superbelangrijk.

En jouw emotionele behoeften?

We hebben allemaal diepgewortelde verlangens en doelen die ons drijven. Dingen waar we blij van worden en ons bed voor uit komen. Misschien ben je het contact hierin een beetje kwijt geraakt.

Maar hoe vaak neem jij de tijd om echt stil te staan bij wat jou emotioneel vervult? Waar beleef je echt plezier aan? Of is dat langzamerhand steeds meer uit je leven verdwenen?

Stel jezelf voor dat je elke dag wakker wordt met een gevoel van diepe voldoening en positieve energie omdat je doet waar je blij van wort.

Je Human Design leren kennen gaat niet over alleen zakelijke successen, maar ook op het vervullen van jouw emotionele behoeften, zodat jij elke dag met passie en energie de dag in vliegt. Ja ook als je voldoende ruimte voor rust inbouwt. Want laten we eerlijk zijn, genieten van je rust en vrije tijd is. Toch zoveel leuker als je ook succes en voldoening ervaart?

Communiceer met helderheid en vertrouwen

Heldere communicatie is de sleutel tot succes zakelijk en privé. Nu is het belangrijk om te wachten op de uitnodiging als Projector. Waarom? Omdat jouw energie kostbaar is en je dus alleen de mensen wilt begeleiden die jou positief waarderen, jou erkennen voor je gaven. Dus communicatie is belangrijk, en communicatie is overal.

Heb jij wel eens moeite gehad om jouw ideeën duidelijk over te brengen of voelde je onzekerheid of irritatie als je aan je content werkte? Een bericht voor Instagram, een reel of een mail voor je lijst? Weet je dat je in jouw Design allerlei aanknopingspunten kunt vinden over hoe je het beste communiceert en waarover? Nee niet omdat het moet maar omdat het precies past bij wie jij bent. En als je dat weet, kom je dichter bij jezelf en ervaar je veel meer vertrouwen. Zo wordt marketing een stuk eenvoudiger want he het gaat allemaal over communicatie en het opbouwen van relaties.

Ken je die fijne klanten? En wil je daar meer van? Dat kan. ALs je maar weet hoe. En precies daar duiken we ook in tijdens het. Programma Diamantroute. Alles is er al en echt je kunt leren hoe je met helderheid en vertrouwen kunt communiceren, zodat jouw boodschap altijd sterk overkomt en passend bij wie je bent.

Hierdoor bouw je niet alleen betere relaties op, maar vergroot je ook jouw impact als ondernemer.

Waarden en bedrijfsvisie?

Integriteit, groei, persoonlijke empowerment en ruimte – dat zijn dingen die ik belangrijk vind. Maar wat is belangrijk voor jou? Dat hoeft niet hetzelfde te zijn.

Door jouw waarden af te stemmen op jouw bedrijfsvisie creëer je een authentiek bedrijf dat echt resoneert met wie jij bent. Dit zorgt voor meer voldoening én succes op lange termijn. Human Design helpt je om jouw waarden te vinden en scherper in beeld te krijgen zodat je ook bewust wordt wat echt van jou is en niet van iemand anders.

Ambitie en succes

Ambitie is als brandstof voor jouw ondernemersreis. Voel je dat vuurtje branden of raak je soms ontmoedigd en vind je het lastig om vertrouwen te houden? Dat kan. De een heeft het ook gewoon meer dan de ander en dat is helemaal okay. Weet je dat je ambitie ook kunt lenen? Precies daar help ik mijn klanten de blokkade te doorbreken. Hoe? Door gewoon te zijn. Dat is het bijzondere en zo hebben we allemaal talenten en vullen we elkaar aan. Weet je nog hoe het was toen je naar de kamer van koophandel ging om je in te schrijven? Hoopvol en vol goede moed. Wat is er gebeurd sinds die tijd?

We hebben er allemaal last van: obstakels en het leven wat er tussen door komt. Het is niet gek dat je soms even een extra zetje nodig hebt. Zeker als Projector lopen de dingen gewoon anders. Maar weet je, je bent hier nu en je hebt het ontdekt. Dus vanaf nu kan het alleen maar beter worden.

Het 6 weken 1:1 programma Diamantroute is er om jou te helpen om door te gaan, ook wanneer obstakels zich voordoen of je het even lastig vindt. Want weet je je hoeft niet meer te doen. Doordat je ontdekt wat je allemaal al in huis hebt voel je vanzelf weer vertrouwen. Je activeert je ambitie en dit stimuleert jou om de juiste dingen te ondernemen die leiden tot succes. Je kunt eenvoudig meeliften op de motivatie en inspiratie die nodig is om groots te dromen én kansen te ontdekken die voor je liggen.

Omarm groei

De wereld zit vol kansen en mogelijkheden, klaar om ontdekt te worden door iemand zoals jij. En je weet: Projectors denken vooruit en overzien het geheel. We zijn onze tijd voor uit dus is het belangrijk dat we zelf het vertrouwen houden en onszelf toestaan te ontwikkelen. En je zult zien: hoe meer je ontdekt hoe beter je weet hoe waardevol je bent en kunt zien wie jou allemaal nodig heeft. Durf te groeien en voorkom dat je jezelf verstopt en te talenten laat versloffen. Jouw gaven zijn goud waard voor je klanten. Geef ze de kans jou te ontdekken en begin bij jezelf.

Maar ja, waar sta je nu en waar wil je naartoe? Wat heb je nodig om Daar te komen? Wil je je bedrijf anders richten, marketing doen op jouw manier? Het kan allemaal zonder dat je het zelf hoeft uit te zoeken. Want Aan groei is gedacht. Of je nu net begint met ondernemen of al langer bezig bent. Of je nu een coach bent of een Virtual assistant die nu een nieuwe richting op gaat. Ja duidelijk is: als Projector ben je er niet voor de DOE dingen. Dus dat vraagt een paar denkstappen vooruit. Daar is allemaal aan gedacht want bij de Diamantroute krijg je niet Allene de business basics voor Projector maar ook een heuse online business bibliotheek. Plus toegang tot mijn netwerk.

Zo kun jij veel harder vooruit gaan zonder at je alles zelf hoeft uit te zoeken.

Concurrentie bestaat niet

In een wereld vol concurrentie is je Human Design de sleutel tot onderscheidend vermogen. Het gaat er niet om dat je in een hokje past maar het gaat erom hoe jij authentiek jezelf bent. Dan bestaat er geen concurrentie ook al denk je soms van wel.

Hoe fijn is dat? Hoe zorg jij ervoor dat jouw bedrijf eruit springt? Door precies te weten waar jij anders bent en hoe je dit kunt omarmen en benutten voor jouw business en marketing.

Maak je dromen waar met intuïtieve begeleiding

Dromen zijn er om waargemaakt te worden! Maar soms heb je net dat beetje extra begeleiding nodig om ze realiteit te maken. En dat lukt je meestal niet als je alleen gratis content consumeert zoals blogs lezen of podcasts luisteren. Yep het is goed koop want gratis en als je qua business even in zwaar weer verkeert dan lijkt dit een heel aantrekkelijke oplossing. Misschien vind je het spannend om keuzes te maken maar weet je, als je niet god weet hoe je verder komt dan verandert er niets als je alles blijft doen zoals nu. En het is zo zonde want je komt van de regen in de drup en bitterheid komt vaker voorbij dan je lief is. Volg daarom jou eigen innerlijke autoriteit en gun je zelf meer toekomst en vertrouwen door je design te leren kennen en te gebruiken in je business en marketing.

Met persoonlijke begeleiding kun je veel gemakkelijker bewust worden van wat je echt wilt en wacht echt bij je past. Samen zorgen we ervoor dat jouw dromen geen dromen blijven, maar tastbare realiteiten worden.

Transformatie En Duurzame Impact

Het mooiste aan deze reis is misschien wel de transformatie die plaatsvindt – niet alleen in jouw bedrijf maar ook in jezelf als persoon. Als je eenmaal weet hoe je anders kunt kijken en dingen anders kunt doen, jouw verborgen potentieel hebt ontdekt in je bedrijf en je marketing in combinatie met je Human Design, dan bieden diepgaande veranderingen die blijvende impact op jouw leven en werk. Jij zult niet alleen groeien als ondernemer maar ook als individu.

Benieuwd geworden hoe wij jou kunnen helpen? Neem vandaag nog contact op voor een gratis kennismakingsgesprek! Ontdek hoe wij samen kunnen werken aan het ontgrendelen van jouw verborgen potentieel en het creëren van een duurzaam bedrijf dat écht bij jou past als Human Design Projector.

Jouw unieke reis wacht – laten we samen beginnen!

Gratis Meedenkers

Automatisch in je mailbox:

Als Projector met een 1/3 profiel maak ik van alles mee wat ik graag met jou deel, om jouw groei te versnellen. Bovendien deel ik regelmatig exclusieve inzichten en waardevolle extra's met mijn lezers. Meld je aan en ontvang vandaag nog de nieuwste Meedenker rechtstreeks in je mailbox. 

N

HUMAN DESIGN

N

Online marketing

N

Online ondernemen

"

Ben je hier voor de freebies?

NATUURLIJK! HEEL SLIM 😉

Valkuilen Vermijden

NAVIGEREN NAAR SUCCES ALS PROJECTOR

Ontdek hoe je valkuilen kunt vermijden en succesvol kunt navigeren als Projector met deze handige checklist! Leer de meest voorkomende obstakels te herkennen en omzeilen, zodat je moeiteloos jouw weg naar succes bewandelt.

Of je nu ervaren bent of net begint, deze checklist biedt praktische, direct toepasbare tips. Vul hieronder je gegevens in en ontvang direct toegang. 

DOWNLOAD DE CHECKLIST

Dit zal je ook interesseren

Stressvrij ondernemen als Projector? Hoe doe je dat?

Stressvrij ondernemen als Projector? Hoe doe je dat?

Als je ontdekt dat je het type Projector bent in Human Design dan kunnen allerlei gedachten je bezighouden. En mogelijk heeft je lichaam je al signalen afgegeven waardoor je op het spoor van Human Design bent gekomen. Human Design is geen geloof maar een experiment...

5 Tips om succesvol te zijn in je business als Projector

5 Tips om succesvol te zijn in je business als Projector

Als je onlangs in aanraking bent gekomen met Human Design, kan het zijn dat je al ontdekt hebt dat je een Projector bent. Misschien heb je er al een boek over gelezen of heb je je een beetje verdiept in je type en heb je gemerkt dat human design jou helpt om jezelf...

Hoe je het verkopen van je cursus kunt automatiseren

Hoe je het verkopen van je cursus kunt automatiseren

Je hoort het vast wel eens: je cursus verkopen op de automatische piloot. Klinkt geweldig, toch? Zeker als Projector is het slim om hierover na te denken. Denk je dat het te moeilijk, ingewikkeld of technisch is om de verkoop van je cursus te automatiseren? Als je...