06-2129 0671 ilse@ilsedenktmee.nl

Zelf doen

Ontdek hoe marketing eenvoudiger kan

Zelf doen met praktische stappen en een beetje ‘samen’ als je dat nodig hebt

v

Meer leads, meer klanten? Spreek de taal van je klant en begin met goud in je in-box

Trek meer fijne klanten aan binnen 1 week

zonder dat je naar de juiste woorden hoeft te zoeken

Je weet hoe belangrijk het is om online zichtbaar te worden zodat je ideale klant je ook kan vinden. Maar je piekert je suf op zoek naar de juiste woorden en de juiste toon. Content schrijven vind je soms gewoon lastig.

Je wilt het soms bijna opgeven zo weinig respons krijg je op je berichten. Je doet echt je best maar het valt niet mee om de juiste teksten te schrijven. Voor je het weet is je dag voorbij en zit je prullenbak vol halve schrijfsels. Je begint de moed soms te verliezen.

Wat kun je doen? Een contentschrijver inhuren wil je niet. En een intensieve schrijfcursus ook niet. Kon je maar eenvoudig verder komen. Herkenbaar, en …je bent echt niet de enige! Speciaal daarom heb ik het korte programma Goud in je in-box ontwikkeld.

Want als je kunt schrijven in de taal die jouw ideale klant herkent wordt marketing gewoon eenvoudiger.

Dit korte programma is een zelfstandig programma wat ook dient als instap voor het 6 weken programma Spreek de taal van je klant. Je kunt daar dus mee verder maar het hoeft niet. Goud in je inbox levert je vast al veel content ideeen om mee verder te gaan.

Goud in je in-box gaat over zoveel meer dan je in-box…

Zo Werkt Het

Reserveer je Inspiratiegesprek

Tijdens dit gratis gesprek (ca. 30 minuten) denk ik met je mee: wat heb je nodig en hoe kan ik jou helpen? Wedden dat je verder komt?

i

Ontvang een voorstel

Op basis van ons gesprek, doe ik je een voorstel. Eventueel stel ik een offerte voor je op. Zo kun je zelf je volgende stap bepalen.

Besluit wat je wilt

Op basis van de offerte en de inhoud van ons gesprek kun jij besluiten wat voor jou de volgende stap is. Meer vragen? Dan help ik je graag.