06-2129 0671 ilse@ilsedenktmee.nl

laten doen

Virtual Assistant diensten

Ontdek hoe marketing eenvoudiger kan

Niet meer alles zelf doen?

Op het gebied van online marketing en techniek wil je graag werk uit handen geven. Ik help je graag met het opstarten en onderhouden van een passend e-mailmarketingsysteem zoals Active Campaign/Mailblue of LaPosta. Langere tijd ondersteuning nodig? Dan help ik je graag met een abonnement of strippenkaart. En natuurlijk kun je als klant altijd een losse Meedenk-sessie reserveren als je vragen hebt.

Handige meedenk-oplossingen: combikaart meedenk-sessies & werk uitbesteden

Andere hulp nodig zoals werkzaamheden aan je WordPress website of Facebook adverteren? Vraag het me gewoon! Ook ik kan niet alles alleen en daarom werk ik samen met VA’s en andere experts samen. Zo hoef jij niet verder te zoeken en wordt marketing eenvoudiger.

Je hoeft het niet allemaal alleen te doen

E-mailmarketing & automatiseringen

Een lijst met relevante-mail adressen opbouwen is belangrijk voor de groei van je bedrijf. Waar voorheen ‘schrijf in voor mijn nieuwsbrief’ voldoende was, is dat nu meestal niet meer. Het beste start je daarom met een waardevolle weggever. Heb je hierbij hulp nodig? Ook daarmee help ik je graag.

Voor e-mailmarketing en automatiseringen werk ik het liefste met ActiveCampaign/Mailblue. Dit programma is heel visueel en biedt je veel mogelijkheden om je bedrijf te laten groeien.

Door automatische e-mailseries in te stellen kun je veel tijdwinst behalen voor jezelf en de juiste boodschap op het juiste moment sturen naar je doelgroep. Ik help je graag met het bepalen van de juiste strategie en met het optimaliseren van je teksten als je dat wilt.

Het beste advies geef ik je graag in een persoonlijk gesprek.

ActiveCampaign/Mailblue/LaPosta

Account inrichten

Koppelen aan je website en systemen

Nieuwsbrieven en campagnes versturen

Funnels inrichten en optimaliseren

Bedrijfsgegevens

Ilse Weerdenburg - Ilse denkt mee

KVK 71749381

6546TM, Nijmegen, Nederland

Mail: ilse ( @) ilsedenktmee.nl

+31 621290671