VIP Online Business Sessie met Human Design

Jouw persoonlijk routeplan binnen 1 dag.

Ik help je kansen en mogelijkheden zien en deze vertalen naar praktische stappen zodat je bedrijf kan groeien op de manier die bij jou past. Zo creëer je ruimte voor de dingen waar je echt blij van wordt.

Je bedrijf online laten groeien met Human Design?

Heb je ook het gevoel dat het nooit klaar is?

De moed kan je zomaar in de schoenen zinken als je droombedrijf wilt realiseren. Online ondernemen lijkt simpel maar voor je het weet ben je bergen tijd en geld kwijt. Welk ! Je weet waar je jouw klanten mee  kunt helpen dus hoe pak je het dan aan?

Jij en je bedrijf zijn toch uniek? Daarom heb je een holistische kijk nodig; een persoonlijk plan afgestemd op wie jij bent, waar jij staat, hoe en waarmee. Past je aanbod nog wel? Kan het allemaal eenvoudiger? Je wilt niet de route van een ander volgen maar het doen op jouw eigen manier.

Onderwerpen waar we aan kunnen werken tijdens een VIP Sessie:

N

STARTEN ONLINE BUSINESS

N

BUSINESS AFSTEMMEN OP HUMAN DESIGN

N

MARKETING AFSTEMMEN OP HUMAN DESIGN

N

KLANTREIS EN STRATEGIE

N

VEREENVOUDIGEN EN OPTIMALISEREN

"

Alles is er al.

HOE ZOU HET ZIJN ALS?

N

JE NIET NOG HARDER HOEFT TE WERKEN?

Ontdek welk onbenut potentieel je hebt en anders kunt gebruiken om het bedrijf te realiseren dat echt bij je past.

N

KIJKERS KLANTEN WORDEN?

Ontdek wat jouw ideale klant nodig heeft om jou te kunnen zien zodat deze ook graag voor je wil betalen. (zonder dat jij je in 1000 bochten hoeft te wringen)

N

JE WEER RUST EN OVERZICHT ERVAART?

Je hoeft niet elke marketing strategie, of het plan van een ander te volgen. Kies liever wat echt bij je past en je vooruit helpt op jouw persoonlijke manier.

VIP

Online Business Sessie met Human Design

Binnen één dag overzicht en jouw persoonlijk plan

In deze sessie via ZOOM (circa 2 uur) focus ik samen met jou op je bedrijf en de wensen die je hebt in combinatie met jouw Design. Ik help je dromen en ideeen vertalen naar praktische stappen zodat je kostbare energie niet verloren gaat. 

Toen ik vastliep hielp Ilse dat doorbreken waardoor ik verder kon

– LISETTE

DIT IS INBEGREPEN

Bestel je Sessie

 Via de knop op deze pagina kun je jouw VIP plaats bestellen. 

Na het afrekenen krijg je automatisch toegang tot de online leeromgeving waar alles voor je klaar staat. 

Voorbereiding

Reserveer je afspraak in mijn online agenda. Vul de vragen in en geef je focus onderwerp aan. Zo kan ik me voorbereiden op onze bijeenkomst en wordt onze tijd samen optimaal benut. 

Online Sessie via Zoom

We beginnen onze sessie met het bespreken van de beschikbare informatie. Tijdens deze sessie van ca. 2 uur neem ik de meest relevante punten uit jouw Design mee in relatie tot de business vragen die jij hebt. 

Er is ruimte om jouw verhaal te vertellen en je ervaring en visie verder te delen.

Relax, zorg voor pen en papier, een kopje ☕️🫖 want deze tijd is helemaal voor jou.

 

Na onze afspraak

Na de sessie ontvang je de opname zodat je deze rustig kunt terugkijken. Ook krijg je toegang tot mijn online academie waar extra informatie voor je klaar staat afgestemd op jouw design passend bij jouw situatie. 

Daarnaast krijg toegang VIP SHOP waar je extra’s kunt vinden zoals sessies en digitale producten die alleen verkrijgbaar zijn na de sessie

VIP Online Business Sessie met Human Design

397,-

WENDY ZEGT:

Heel fijn de sessie met Ilse. Ik heb weer overzicht en houvast.

Dit zeggen anderen:

De naam Ilse denkt mee klopt en nog meer. Ilse kijkt verder dan de vraag die je stelt zodat je niet voor verrassingen komt te staan over dingen waar je niet over na hebt gedacht. Ze komt met oplossingen en regelt alles goed. De contacten met haar zijn warm en persoonlijk

ESTHER KROOK-ELBERTSEN

VA Goed Geregeld

Ilse is niet alleen een expert op het gebied van e-mailmarketing, maar zij zit ook heel erg op de strategie en inhoudelijke contentstrategie. Daarbij helpt haar kennis van Human Design me nog beter op weg. Dat is een enorme aanwinst. Wil je wat bereiken met je bedrijf? Bel Ilse!

ESTHER METHORST

Webjuffie

Ik ben heel blij met Ilse en haar werkwijze. Ze heeft me enorm verder geholpen met mijn email-strategie en het implementeren hiervan in mijn marketingstrategie. Ze kijkt steeds met me mee naar mijn funnels en de inhoud van mijn content. Tof!

TANJA VERSTAPPEN

Be a seagull

HEB JE NOG

Vragen?

Kunnen we eerste kennismaken?

Ja natuurlijk!, plan dan eerst HIER een kennismakingsgesprek in. Kies een geschikt moment in mijn agenda en geef aan wat je bezig houdt. Ik kijk er naar uit om je te onmoeten.

WAT ALS IK WERK MET EEN VIRTUAL ASSISTANT?

Ook als je werkt met een VA is deze sessie heel waardevol voor je. Of beter gezegd, juist ALS je werkt met een va omdat je zo veel beter weet wat je kunt uitbesteden en HOE je dingen aan kunt pakken en hoe je jouw bedrijf kunt ontwikkelen op de manier die bij jOU past en niet bij je VA of je business coach.

Hoe werkt de business sessie

Voordat we elkaar spreken heb je de vragenlijst ingevuld bij het maken van de online afspraak. Met jouw informatie kan ik beginnen met het bekijken van de problemen die je ondervindt en de doelen die je voor ogen hebt. Voorafgaand aan de sessie zal ik ook je online kanalen bekijken om er zeker van te zijn dat ik op de hoogte ben zodat ik optimaal met kan meedenken en adviseren. En natuurlijk download ik jouw Human Design chart op basis van de gegevens die je mij aangeleverd hebt. Zo kan ik de verbinding leggen tussen jouw profiel, je bedrijf en je wensen voor de toekomst.