VIP Business & Marketing Sessie

Jouw persoonlijk stappenplan binnen 1 dag.

Tijdens deze 1:1 sessie help ik je kansen en mogelijkheden zien en deze vertalen naar praktische stappen zodat je bedrijf kan groeien op de manier die bij jou past. Met een stevig fundament voorkom je dat je energie wegloopt en creëer je ruimte voor de dingen waar je blij van wordt.

Je bedrijf online laten groeien?

Raak je ook een beetje het overzicht kwijt?

Weet je niet wat geschikt is voor jou of waar je echt blij van wordt? De moed kan je zomaar in de schoenen zinken als je je droombedrijf wilt realiseren. Online ondernemen lijkt simpel maar voor je het weet ben je bergen tijd en geld kwijt. Soms lijkt het alsof marketing niet werkt voor jou en dat het allemaal nooit klaar is! En je weet hoe goed je jouw klanten kan helpen. Hoe pak je het dan aan?

Jij en je bedrijf zijn toch uniek? Daarom heb je een holistische kijk nodig; een persoonlijk plan  afgestemd op wie jij bent, waar jij staat en waar jij naar toe wilt. Op jouw manier.  

N

ONLINE ONDERNEMEN MET MEER RUST & RESULTAAT

N

MARKETING OP JOUW AUTHENTIEKE MANIER

N

KLANTREIS BEPALEN & OPTIMALISEREN

"

Alles is er al.

HOE ZOU HET ZIJN ALS?

N

JE NIET NOG HARDER HOEFT TE WERKEN?

Ontdek welk onbenut potentieel je hebt en anders kunt gebruiken om het bedrijf te realiseren dat echt bij je past.

N

KIJKERS KLANTEN WORDEN?

Ontdek wat jouw ideale klant nodig heeft om jou te kunnen zien zodat deze ook graag voor je wil betalen. (zonder dat jij je in 1000 bochten hoeft te wringen)

N

JE WEER RUST EN OVERZICHT ERVAART?

Je hoeft niet elke marketing strategie, of het plan van een ander te volgen. Kies liever wat echt bij je past en je vooruit helpt op jouw persoonlijke manier.

OM JE HIERBIJ TE HELPEN BIED IK DE

VIP Business & Marketing  Sessie

Binnen één dag overzicht en jouw persoonlijk plan

In deze sessie via ZOOM (2,5 uur) focus ik samen met jou op je bedrijf en de wensen die je hebt. Ik help je dromen en ideeen vertalen naar praktische stappen zodat je energie en je bedrijf weer gaat stromen.

Toen ik vastliep hielp Ilse dat doorbreken waardoor ik verder kon

– LISETTE

DIT IS INBEGREPEN

Maak je keuze

Kies de VIP Marketing & Business Sessie met of zonder Human Design.

Via de link onderaan deze pagina kun je je bestelling plaatsen. Na het afrekenen komt alle informatie automatisch naar je toe.

Wil je liever eerst even overleggen ? Plan dan je gratis Meedenk Gesprek zodat we kunnen kennismaken.

Voorbereiding

Na betaling reserveer je heel eenvoudig je afspraak in mijn online agenda. Daar vul je de vragen in. Zo kan ik me voorbereiden op onze bijeenkomst en wordt onze tijd samen optimaal benut. 

Online Sessie via Zoom

We beginnen onze sessie met het bespreken van de beschikbare informatie. Nadere inhoud pas ik aan op basis van onderwerpen die jij aangeeft.

Er is ruimte om jouw verhaal te vertellen en je ervaringen en visie verder te delen. Ook maken we een visueel overzicht en ontvang je tips zodat je weet waar je aandacht naartoe mag gaan. 

Voor deze sessie reserveer ik 2,5 uur. 

 

Na onze afspraak

 

 Binnen 2 werkdagen na onze afspraak ontvang je een samenvatting en overzicht met de belangrijkste tips en punten van aandacht.

Optioneel kun je extra Meedenk-oplossingen kiezen zoals stappenplannen, minicursussen of extra sessies in de vorm van een kort traject. De mogelijkheden ontvang je na ons gesprek. Je kiest zelf waar je behoefte aan hebt en wanneer.

Welke oplossing past bij jou?

VIP Business & Marketing Sessie

397,-

 Zoom-sessie (2,5 uur)
Visueel overzicht + samenvatting
Prioriteiten overzicht

WENDY ZEGT:

Heel fijn de sessie met Ilse. Ik heb weer overzicht en houvast.

Dit zeggen anderen:

De naam Ilse denkt mee klopt en nog meer. Ilse kijkt verder dan de vraag die je stelt zodat je niet voor verrassingen komt te staan over dingen waar je niet over na hebt gedacht. Ze komt met oplossingen en regelt alles goed. De contacten met haar zijn warm en persoonlijk

ESTHER KROOK-ELBERTSEN

VA Goed Geregeld

Ilse is niet alleen een expert op het gebied van e-mailmarketing, maar zij zit ook heel erg op de strategie en inhoudelijke contentstrategie. Daarbij helpt haar kennis van Human Design me nog beter op weg. Dat is een enorme aanwinst. Wil je wat bereiken met je bedrijf? Bel Ilse!

ESTHER METHORST

Webjuffie

Ik ben heel blij met Ilse en haar werkwijze. Ze heeft me enorm verder geholpen met mijn email-strategie en het implementeren hiervan in mijn marketingstrategie. Ze kijkt steeds met me mee naar mijn funnels en de inhoud van mijn content. Tof!

TANJA VERSTAPPEN

Be a seagull

HEB JE NOG

Vragen?

IS EEN KENNISMAKINGSGESPREK ECHT GRATIS?

Ja natuurlijk, echt geen anddertje onder het gras. Het is dus geen salesgesprek maar een manier om elkaar te leren kennen. Op basis van zo’n gesprek kan ik goed inschatten of ik de juiste persoon ben om jou verder te helpen. En wanneer dan. En jij merkt zelf of wij een match zijn of niet. Denk ik dat ik je iets kan bieden dat je verder helpt? Dan zal ik dat zeker laten weten. Maar het is en blijf jouw keuze hoe en of je verder gaat. Misschien heb je door dit gesprek wel net de inzichten die je op dat moment nodig hebt.

Ik weet niet welke oplossing ik het beste kan kiezen

Als je het lastig vindt de juiste keuze te maken, plan dan eerst een kennismakingsgesprek met me in. Kies een geschikt moment in mijn agenda en geef aan wat je bezig houdt. 

Welke Meedenk Oplossingen kan ik kiezen?

Ik ontwikkel doorlopend nieuwe handige extra’s om je op weg te helpen. Dit zijn Extra Meedenk oplossingen. Denk aan: checklists, Stappenplannen, Start Pakketten en minicursussen.

Soms kun je iets los bestellen, voordelig als kassakoopje bij het afrekenen van je sessie of ik vertel je over iets nieuws als we elkaar spreken. Als iets relevant voor je is, zal ik het zeker noemen en het is aan jou om er wel of geen gebruik van te maken.

Op dit moment is beschikbaar:

  • Minicursus Recycle je Content
  • Minicursus E-mailmarketing &iOS 15
  • Stappenplan verkoop je online programma
  • E-mailmarketing Start Pakket
WAT ALS IK WERK MET EEN VIRTUAL ASSISTANT?

De basis van elk succesvol bedrijf is een goed fundament. En precies daar help ik je ook bij tijdens deze sessie. Ook al je werkt met een VA is deze sessie daarom heel waardevol voor je. Of beter gezegd, juist ALS je werkt met een va omdat je zo veel beter weet wat je kunt uitbesteden en HOE je dingen aan kunt pakken.

Zijn de sessies ook voor Mailblue/ActiveCampaign

Deze sessies zijn geschikt voor elk emailmarketing platform. Op basis van wat we bespreken kun je ook inzicht krijgen in technische mogelijkheden van jouw systeem. Omdat ik ook ActiveCampaign specialist ben, maar geen uitvoerende taken meer doe, kan ik je hierover ook advies geven. Tecniek is ondergeschikt aan wat jij wilt vertellen en hoe je interactie hebt met je lezers. 

Hoe werkt de business sessie

Voordat we elkaar spreken heb je de vragenlijst ingevuld bij het maken van de online afspraak. Met jouw informatie kan ik beginnen met het bekijken van de problemen die je ondervindt en de doelen die je voor ogen hebt. Voorafgaand aan de sessie zal ik ook je online kanalen bekijken om er zeker van te zijn dat ik op de hoogte ben zodat ik optimaal met kan meedenken en adviseren.

Help je ook met de techniek?

Nee ik help je niet met technische implementatie. Wel kan ik je inzichten en tips geven die je verder helpen.