VIP Business Sessie met Human Design

Jouw persoonlijk stappenplan binnen 1 dag.

Ik help je kansen en mogelijkheden zien en deze vertalen naar praktische stappen zodat je bedrijf kan groeien op de manier die bij jou past. Met een stevig fundament voorkom je dat je energie wegloopt en creëer je ruimte voor de dingen waar je blij van wordt.

Je bedrijf online laten groeien?

Heb je ook het gevoel dat het nooit klaar is?

De moed kan je zomaar in de schoenen zinken als je je droombedrijf wilt realiseren. Online ondernemen lijkt simpel maar voor je het weet ben je bergen tijd en geld kwijt. Soms lijkt het alsof marketing niet werkt voor jou en steeds komt er weer iets nieuws bij! Je weet waar je jouw klanten mee  kunt helpen dus hoe pak je het dan aan?

Jij en je bedrijf zijn toch uniek? Daarom heb je een holistische kijk nodig; een persoonlijk plan  afgestemd op wie jij bent, waar jij staat en waar jij naar toe wilt. Op jouw manier.

N

ONLINE BUSINESS AFSTEMMEN OP HUMAN DESIGN

N

VAN OFFLINE BEDRIJF NAAR ONLINE BUSINESS

N

VEREENVOUDIGEN EN OPTIMALISEREN

N

STRATEGIE EN KLANTREIS

"

Alles is er al.

HOE ZOU HET ZIJN ALS?

N

JE NIET NOG HARDER HOEFT TE WERKEN?

Ontdek welk onbenut potentieel je hebt en anders kunt gebruiken om het bedrijf te realiseren dat echt bij je past.

N

JE BEDRIJF MINDER TIJD KOST?

Ontdek hoe je meer kunt vereenvoudigen in je bedrijf door anders te gebruiken wat je al hebt. 

N

JE WEER RUST EN OVERZICHT ERVAART?

Je hoeft niet elke marketing strategie, of business model van een een ander te volgen. Kies liever wat echt bij je past en je vooruit helpt op jouw persoonlijke manier.

OM JE HIERBIJ TE HELPEN BIED IK DE

VIP Business Sessie met Human Design

Binnen één dag overzicht en jouw persoonlijk plan

In deze online sessie via ZOOM (2,5 uur) focus ik samen met jou op je bedrijf en de wensen die je hebt in combinatie met jouw Design. Ik help je dromen en ideeen vertalen naar praktische stappen zodat je meer tijd overhoudt voor andere leuke dingen die belangrijk zijn.

ilse denkt mee

Toen ik vastliep hielp Ilse dat doorbreken waardoor ik verder kon

– LISETTE

DIT IS INBEGREPEN

Maak je keuze

1-op-1 VIP Sessie met Human Design.

Via de link onderaan deze pagina kun je je bestelling plaatsen. Na het afrekenen komt alle informatie automatisch naar je toe.

Wil je liever eerst even overleggen ? Plan dan je gratis Meedenk Gesprek zodat we eerst kunnen kennismaken.

Voorbereiding

Na betaling reserveer je heel eenvoudig je afspraak in mijn online agenda. Daar vul je de vragen in. Zo kan ik me voorbereiden op onze bijeenkomst en wordt onze tijd samen optimaal benut. 

Online Sessie via Zoom

We beginnen onze sessie met het bespreken van de beschikbare informatie. Nadere inhoud pas ik aan op basis van onderwerpen die jij aangeeft. Tijdens deze sessie van 2,5 uur neem ik de belangrijks punten uit jouw Design mee.

Er is ruimte om jouw verhaal te vertellen en je ervaringen en visie verder te delen.

Relax, zorg voor pen en papier, een kopje ☕️🫖 want deze tijd is helemaal voor jou.

 

Na onze afspraak

Binnen 2 werkdagen na onze sessie ontvang je een gepersonaliseerd ebook met de belangrijkste punten uit jouw Human Design afgestemd op jou en jouw bedrijf.

En je ontvangt de opname van de sessie zodat je alles rustig kunt terugkijken.

VIP Business Sessie – Human Design

397,-

WENDY ZEGT:

Heel fijn de sessie met Ilse. Ik heb weer overzicht en houvast.

Dit zeggen anderen:

De naam Ilse denkt mee klopt en nog meer. Ilse kijkt verder dan de vraag die je stelt zodat je niet voor verrassingen komt te staan over dingen waar je niet over na hebt gedacht. Ze komt met oplossingen en regelt alles goed. De contacten met haar zijn warm en persoonlijk

ESTHER KROOK-ELBERTSEN

VA Goed Geregeld

Ilse is niet alleen een expert op het gebied van e-mailmarketing, maar zij zit ook heel erg op de strategie en inhoudelijke contentstrategie. Daarbij helpt haar kennis van Human Design me nog beter op weg. Dat is een enorme aanwinst. Wil je wat bereiken met je bedrijf? Bel Ilse!

ESTHER METHORST

Webjuffie

Ik ben heel blij met Ilse en haar werkwijze. Ze heeft me enorm verder geholpen met mijn email-strategie en het implementeren hiervan in mijn marketingstrategie. Ze kijkt steeds met me mee naar mijn funnels en de inhoud van mijn content. Tof!

TANJA VERSTAPPEN

Be a seagull

HEB JE NOG

Vragen?

Ik weet niet welke oplossing ik het beste kan kiezen

Als je het lastig vindt de juiste keuze te maken, plan dan eerst HIER een kennismakingsgesprek in. Kies een geschikt moment in mijn agenda en geef aan wat je bezig houdt.

WAT ALS IK WERK MET EEN VIRTUAL ASSISTANT?

Ook al je werkt met een VA is deze sessie heel waardevol voor je. Of beter gezegd, juist ALS je werkt met een va omdat je zo veel beter weet wat je kunt uitbesteden en HOE je dingen aan kunt pakken en hoe je jouw bedrijf kunt ontwikkelen op de manier die bij jOU past en niet bij je VA of je business coach.

Hoe werkt de business sessie

Voordat we elkaar spreken heb je de vragenlijst ingevuld bij het maken van de online afspraak. Met jouw informatie kan ik beginnen met het bekijken van de problemen die je ondervindt en de doelen die je voor ogen hebt. Voorafgaand aan de sessie zal ik ook je online kanalen bekijken om er zeker van te zijn dat ik op de hoogte ben zodat ik optimaal met kan meedenken en adviseren.