In de categorie slimme tools heb ik een hele leuke die ik graag met je wil delen. Als je deze tool gaat inzetten kun je veel content creëren in heel weinig tijd. En daar word ik wel blij van!

De tool Happy Scribe helpt je om van video's tekst te maken én ondertitels en dat in slechts een paar minuten tijd.

Video’s ondertitelen in een paar minuten tijd

Wie veel met video werkt, weet dat het goed is om video’s te ondertitelen. Zo kunnen mensen je video’s overal bekijken zonder dat daar geluid voor nodig is. Ook is aangetoond dat een video beter begrepen wordt als de ondertiteling aan staat, zelfs als als er geluid is.

Maar dat is toch heel veel werk om zelf te doen?
Ondertitels maken kan inderdaad tijdrovend zijn. En als je het niet zelf kunt dan moet je het uitbesteden. Dus laat je het vaak maar zitten als het niet echt nodig is.

Gelukkig kan dat nu anders.
Want met Happyscribe los je het heel eenvoudig geautomatiseerd op.

Wat als je video's in een mum van tijd om kunt zetten naar tekst?

Moet je je voorstellen wat dit je kan opleveren als je bijvoorbeeld een flink aantal Facebook lives hebt opgenomen waar je verder niets mee doet. Kun je zo een blog of social media bericht van maken.
Ik wordt wel blij van dat idee.

Hoe werkt het?

Je kunt gratis starten met een account. Upload je je video eerst en kies voor transcriptie maken of ondertitelen.

Er zijn diverse instellingen die je kunt doen en nadat je op de knop hebt gedrukt gaat het programma voor je aan het werk. Het wijst zich vanzelf, een kind kan de was doen.
In slechts enkele minuten is je bestand klaar. Downladen maar.

Andersom werkt het net zo handig voor transcripties.Het transcriberen van interviews, webinars en video’s is een geweldige manier om content te hergebruiken.

Op dit moment is Happy Scribe hier via Appsumo te koop voor een eenmalig bedrag. Dat maakt het extra interessant want je kunt je investering zo terugverdienen.
Als je er interesse in hebt en je bent nog niet bekend met Appsumo, type dan Happy scribe in het zoekvenster. Zo kom je er vanzelf.

Als je veel met video werkt, dan zou ik hier zeker naar kijken.

Ook voor het maken van snelle ondertitels!

P.S.

De links die ik deel zijn affiliatelinks. Dus ik krijg een kleine vergoeding als je hier gebruik van maakt. Weet dat ik alleen tools deel waar ik 100% achter sta èn die ik ook zelf gebruik.