E-mailmarketing en marketing automation met ActiveCampaign (Mailblue)

E-mailmarketing Strategie Sessie

Je wilt starten of verder groeien met ActiveCampaign (Mailblue)

Z

Funnel, nieuwsbrief of weggever?

Z

Wanneer doe je wat?

Z

En hoe dan?

Z

Hoe krijg ik meer klanten?

Z

Kan het allemaal eenvoudiger?

Ilse Weerdenburg online professional

Het is tijd voor je Emailmarketing Strategie Sessie

Ben je nieuw in e-mailmarketing met ActiveCampaign (Mailblue) of is het tijd voor meer dan af en toe een nieuwsbrief? Wil je meer resultaat?

In deze live online sessie  (tot 2,5 uur) focus ik samen met jou op jouw bedrijf en de plannen die je hebt.

Dit is perfect als je de techniek zelf doet of wilt uitbesteden maar eerst een strategie nodig hebt zodat je inspanningen ook klanten opleveren.

Na deze sessie ervaar je overzicht en houvast: je hebt je je e-mailmarketingroute en klantreis in beeld. Weet wat kansen en knelpunten zijn en wat aandacht nodig heeft. Ook ontdek je wat je kunt uitbesteden, zelf  doen en waar je extra hulp kunt vinden

E-mailmarketing Strategie Sessie

Overzicht en focus in je emailmarketing binnen 1 dag zodat je weet waar je aandacht naartoe mag gaan en wat je volgende stap zal zijn.

DIT IS WAT JE KRIJGT:

emailmarketing strategie activecampaign mailblue

E-mailmarketing Strategie Sessie

247,-

Zo werkt het:

Stap 1

Bestellen

Stap 2

Plan afspraak

Stap 3

Strategie-sessie

w

Stap 4

Samenvatting

HEB JE NOG

Vragen?

Kan ik mijn afspraak nog verzetten?

Ja, dat kan. Nadat je je bestelling hebt geplaatst, ontvang je een e-mail met de link naar mijn online agenda. Daar reserveer je je afspraak. In de mail die je ontvangt staat ook hoe je je afspraak kunt verzetten indien dit nodig is. 

Iemand anders helpt me met de techniek

Geen enkel probleem. Juist dan is deze sessie zinvol. Als je weet wat je doet, hoe en waarom kun je beter de taken uitbesteden die je niet zelf wilt doen. Deze strategie sessie verdient zich dan zeker weten terug.

Wat als ik nog geen email platform heb gekozen?

Als je nog twijfelt over het email marketing systeem dat bij je past, dan kan juist een Strategie Sessie je helpen. Op basis daarvan krijg je overizcht en focus in je plannen en ontdek je wat je nodig hebt om je doel te bereiken. Als vanzelf ontdek je dan welke e-mailmarketing systeem je het beste kunt kiezen.

Ik wil overstappen van Mailchimp naar ActiveCampaign - Mailblue

Helemaal prima. Juist dan is het slim om een sessie te reserveren zodat we alle belangrijke punten kunnen doornemen.

Ik heb een hekel aan funnels kan ik dan starten met emailmarketing?

Natuurlijk dat kan! Een funnel kun je op diverse manieren inzetten. Tijdens de sessie van je keuze vertel ik je graag meer over de mogelijkheiden om emailmarketing in te zetten op jouw persoonlijke manier.

ActiveCampaign of Mailblue, wat is het verschil?

Er is geen verschil. De software en dus de techniek van het systeem is hetzelfde. Mailblue is een wederverkoper van het systeem ActiveCampaign en daarom wordt het in een Nederlands jasje verkocht. Er zijn meerdere wederverkopers van ActiveCampaign. In basis gaat het dus om hetzelfde.

Ik heb nog geen Mailblue account

Geen enkel probleem. Je ontvangt van mij een link om je proefaccount aan te vragen. Kun je hulp gebruiken bij het inichten? Ook dan help ik je graag met diverse oplossingen.

brochure e-mailmarketing Ilse

02.

OPTIONELE EXTRA’S

Meedenk & Maatwerk Traject