06-2129 0671 ilse@ilsedenktmee.nl

Samen doen

Advies, begeleiding en strategie

Je hoeft het niet allemaal alleen te doen

Online Business Uurtje

Sparringpartner voor een uur

Meedenk-abonnement

Vaste sparringpartner voor je business

Business bouwen in 1 dag

Overzicht & strategie met het Diamant-routeplan

Samen doen geeft je ruimte om te groeien

Als ervaren coach, trainer of therapeut ben je natuurlijk heel goed in je vak. Maar als ondernemer moet je ook nog veel andere taken vervullen om je bedrijf te ontwikkelen. En dat is niet altijd eenvoudig. Soms is het ook gewoon veel. En niet elke rol past je evengoed. Juist dan kun je een steuntje in de rug gebruiken, voor kortere of langere termijn, zodat je het niet allemaal alleen hoeft te doen.

Online zichtbaar worden, aan marketing doen en nieuwe klanten aantrekken die ook van je willen kopen, kan soms best lastig zijn. Voor je het weet verval je in adhoc acties en onzekerheden. Je verliest energie en vertrouwen. En dat is jammer. En ook niet nodig. Als je stopt met alles alleen te doen kun je weer focussen op wat je zelf het allerbeste kunt. Dan kun je meer mensen helpen die jou het hardste nodig hebben. En dat is juist wat je zelf het liefste wilt toch?

Speciaal om jou op weg te helpen bied ik diverse mogelijkheden. Ik kan een poosje met je meelopen als sparringpartner met het “Meedenk-abonnement” of tijdens het programma “Spreek de taal van je klant”. Daarnaast kan ik je online ondersteunen als Virtual Professional/Assistant. Zo kun jij taken kwijt die je lastig vindt. Jij kiest zelf wat je nodig hebt, wanneer en hoelang. In overleg vullen we onze samenwerking in.

Sparringpartner als je dat even nodig hebt

Online Business Uurtje

Als ambitieuze ondernemer heb je mooie dromen en veel plannen. Maar ook van alles te doen. Er zijn zoveel mogelijkheden met marketing en techniek. Soms loop je vast en heb je even hulp nodig. Een uurtje sparren kan je net weer richting geven en op de juiste manier vooruit helpen.

Vaste sparringpartner voor je business

Meedenk-abonnement

Als ambitieuze ondernemer heb je mooie dromen en veel plannen. Maar ook van alles te doen. Weer overzicht en focus vinden kan nog wel eens lastig zijn. Al wil je dat nog zo graag, het is soms veel om alleen te doen. En juist als je al even onderneemt, heb je veel opgebouwd, in producten, diensten en klanten. Waar sta je nu en waar wil je naartoe? Wil je meer online gaan doen en verandert daardoor je bedrijf? Ik help ik je overzicht, structuur en focus aan te brengen, zodat je bedrijf kan groeien. Ontdek verborgen groeikansen èn zet ideeen om in praktische stappen vooruit.

Diamant-route plan

Business bouwen in 1 dag

Alles is er al. Het moet alleen samengebracht worden tot een overzichtelijk geheel zodat je strategisch verder kunt bouwen aan je groei. Je hebt al een bedrijf met verschillende producten en diensten. Mogelijk doe je al het een en ander online maar echt gestructureerd is dat niet (meer). Nu wil je verder groeien en ontwikkelen. Je aanbod online uitbouwen. Tijd voor een frisse start en inzicht in kansen en knelpunten waardoor je de juiste stappen kunt zetten. Een strategisch plaatje waarmee je doelgericht kunt bouwen.

Wat hebt je al? ( je diamanten) en waar is extra aandacht nodig? Welke diamanten moeten nog bijgeslepen worden voor optimaal resultaat. Ik help ik je overzicht, inzicht, structuur en focus aan te brengen, zodat je bedrijf kan groeien. Ontdek verborgen groeikansen èn zet ideëen om in praktische stappen vooruit. Ik breng samen met jou je bedrijf in kaart van uit het grote geheel. Waar sta je nu en waar wil je naartoe? Wat heb je nodig om dat te realiseren? Qua marketing, techniek en strategische stappen en natuurlijk praktische hulp.

We werken 1 dagdeel online samen om de grote lijnen in kaart te brengen en inzicht te krijgen in kansen en knelpunten.

Zo werkt het: als je een Diamant-route dag reserveert ontvang je toegang tot mijn online leeromgeving een aantal online stappen voor je klaar staan. Zo kun je aan de slag met de voorbereidingen. Zo halen we optimaal resultaat uit de samenwerkdag.

Aan het eind van de Zoom-sessie heb je weer overzicht en structuur in je business: je eigen routeplan in beeld en je processen in kaart gebracht. Zo kun je doelgericht verder stappen zetten.

Liever live afspreken? Ook dat kan. In Beuningen – bij Nijmegen – spreek ik graag met je af. Vraag me naar de mogelijkheden.

Wat past bij jou?

Zo Werkt Het

Reserveer je Inspiratiegesprek

Tijdens dit gratis gesprek (ca. 30 minuten) denk ik met je mee: wat heb je nodig en hoe kan ik jou helpen? Wedden dat je verder komt?

i

Ontvang een voorstel

Op basis van ons gesprek, doe ik je een voorstel. Eventueel stel ik een offerte voor je op. Zo kun je zelf je volgende stap bepalen.

Besluit wat je wilt

Op basis van de offerte en de inhoud van ons gesprek kun jij besluiten wat voor jou de volgende stap is. Meer vragen? Dan help ik je graag.