Projector Connect

Jouw gids voor een succesvolle start met emailmarketing en het creeëren van betekenisvolle connecties.

Ben je klaar om een diepere connectie te leggen met jouw ideale klanten en je bedrijf slimmer in te richten zodat dit aansluit bij jou als Human Design Projector? Dat is precies waarom dit pakket ‘Projector Connect’ heet. 

Projector Connect?

Ontdek waarom emailmarketing bijdraagt aan jouw succes als Human Design Projector.

Met een geautomatiseerde en persoonlijke aanpak past het emailmarketing perfect bij jouw efficiënte ondernemersstijl als Projector. Zo geef je ruimte aan jouw manier van ondernemen en kun je betekenisvolle connecties maken met je publiek. Emailmarketing is de sleutel naar meer vrijheid en gemak.

En ja echt, dat kun je op jouw persoonlijke manier doen, zonder ingewikkelde funnels. Ontvang automatisch uitnodigingen zonder zelf steeds online te zijn. Ontdek hoe je eenvoudig begint zonder alles zelf uit te zoeken. 

N

OVERWELDIGD DOOR INFORMATIE?

Duidelijke stappen om te beginnen.

N

HOE ZIT DAT MET FUNNELS?

Waardevolle inzichten.

N

MEER BEREIKEN IN MINDER TIJD

Ontdek hoe automatiseren je helpt tijd vrij te maken.

"

Een mailinglijst laat je bedrijf groeien zonder dat je zelf voortdurend online te zijn.

HOE ZOU HET ZIJN ALS…

N

VERLANG JE NAAR DUIDELIJKHEID?

Ontdek hoe te beginnen zonder urenlang zoeken naar antwoord.

N

TWIJFELS OVER HET BESTE PLATFORM?

Krijg inzicht in welk systeem het beste bij jou past.

N

FUNNELS OF NIEUWSBRIEVEN?

Krijg helderheid over wat je nodig hebt.

N

ONDERNEMEN ALS PROJECTOR?

Ontdek wat belangrijk is om meer vrijheid te creeëren.

DAAROM HEB IK DIT PAKKET ONTWIKKELD

Projector Connect

E-mailmarketing Succes Pakket

Dit pakket helpt je stap voor stap op weg

Als ondernemer verlang je naar een connectie met je klanten en je publiek. En dat zonder gedoe, zoals een hack van je social media account of iets anders raars. Dat kan zomaar paniek veroorzaken. Zonde van je energie.

Dus hoe blijf je in contact met volgers en klanten? En als Projector wil je misschien niet constant op sociale media zijn in de hoop ontdekt te worden. Gelukkig biedt e-mailmarketing een alternatieve en aanvullende route naar een leuker en vrijer leven.

Het opbouwen van een e-maillijst geeft je de onafhankelijkheid die je nodig hebt. Dit Startpakket is speciaal ontworpen om Projectors ondernemers op weg te helpen zodat die mailinglijst er echt komt. E-mailmarketing is meer dan funnels en nieuwsbrieven alleen. Het geeft je ruimte om te automatiseren en een systeem te bouwen onder je bedrijf. En juist dat schept vrijheid. Extra belangrijk voor jou als Projector.

Laat uitstel geen afstel worden en voorkom het mislopen van waardevolle klanten. Binnen enkele dagen verwelkom je, met behulp van dit pakket, de eerste lezers op je lijst. Laat de uitnodigingen maar binnenkomen!

“Zo handig! Ik weet nu precies wat ik nodig heb en hoe ik kan beginnen.”

– SANDRA

DIT IS INBEGREPEN

E-mailmarketing Start Pakket

Ontvang het E-mailmarketing Start Pakket – inclusief een praktisch stappenplan, inspirerende gidsen en tips voor technische tools om jouw mailinglijst tot een succes te maken