Projector Blauwdruk Boost

Krachtige en persoonlijke 1 op 1 sessie

Krachtige en persoonlijke 1 op 1 sessie voor Projectors die op zoek zijn naar inzicht in hun Human Design en meer groei in hun bedrijf.

Projector Blauwdruk Boost

Ontdek jouw unieke pad naar zakelijk succes

Ontdek de kracht van jouw energie voor meer gemak en succes in je leven en je bedrijf. Verken jouw unieke gaven en talenten, en leer hoe je ze kunt inzetten om te schitteren in jouw bedrijf. 

N

INZICHT IN JOUW ENERGIE

Voor meer flow en succes.

N

INZICHT IN JOUW LEVENSDOEL

Voor meer rust en houvast.

N

UNIEKE TALENTEN EN GAVEN

Ontdek hoe je kunt schitteren in jouw bedrijf.

N

BOOST VOOR JOUW BUSINESS

Ontvang helderheid over het marketing/business dilemma dat jou nu bezighoudt.

"

Alles is er al.

HOE ZOU HET ZIJN ALS?

N

JE NIET NOG HARDER HOEFT TE WERKEN?

Ontdek welk onbenut potentieel je hebt en anders kunt gebruiken om het bedrijf te realiseren dat echt bij je past.

N

JE WEET WAAR JE OP KUNT FOCUSSEN?

Human Design kan in het begin nogal overweldigend aanvoelen. Waar begin je en hoe kun je dit vertalen naar de praktijk.

N

JE WEER RUST EN OVERZICHT ERVAART?

Je hoeft niet elke marketing strategie, of het plan van een ander te volgen. Kies liever wat echt bij je past en je vooruit helpt op jouw persoonlijke manier.

Ontdek de Projector Blauwdruk Boost – exclusief voor Projector-ondernemers die hun marketing en bedrijf willen afstemmen op hun design. Of je nu ergens vastloopt, meer inzicht wilt in jouw persoonlijke blauwdruk, of gewoon even houvast zoekt, deze sessie is op maat gemaakt voor jou.

Human Design kan soms overweldigend zijn. Zeker als je ontdekt dat je Projector bent, kan je hoofd overlopen van vragen en onzekerheden. En juist als ondernemer kun je even stil komen te staan. Echt je bent niet de enige die dat overkomt. Hoe fijn is het dan om samen in jouw chart en je business te duiken zonder dat je alles alleen hoeft uit te zoeken? Dan kun je daarna weer vol vertrouwen vooruit.

1-op-1 Sessie

Projector Blauwdruk Boost

INZICHT IN JOUW UNIEKE BLAUWDRUK ALS PROJECTOR

Ben jij als Projector ondernemer op zoek naar helderheid en groei in je bedrijf? Ontdek dan de kracht van jouw unieke talenten en gaven volgens jouw Human Design in deze transformerende 1-op-1 sessie zodat je vol vertrouwen verder kunt.

In deze sessie via ZOOM (1,5 uur) focus ik samen met jou op jouw Human Design chart en de vragen die nu in je bedrijf spelen. 

Human Design Online Business Sessies

Toen ik vastliep hielp Ilse dat doorbreken waardoor ik verder kon

– LISETTE

DIT IS INBEGREPEN

Projector Blauwdruk Boost

Deze 1-op-1 sessie van 90 minuten is online via Zoom. Tijdens deze sessie duiken we samen in jouw Human Design chart in relatie tot jouw business vragen.

Via de knop op deze pagina kun je jouw sessie bestellen. Na het afrekenen ontvang je automatisch de uitnodiging om je tijd te reserveren.

Plan je sessie

Reserveer je afspraak in mijn online agenda en geef je focus-onderwerp aan. Dit is het business/marketing onderwerp waar jij meer helderheid over wilt. Natuurlijk heb ik ook je gegevens ter voorbereiding. Dit wijst zich vanzelf en alles komt automatisch naar je toe.

Online Sessie

We beginnen onze online sessie met het bespreken van de beschikbare informatie en de relevante punten uit jouw Design. Dit alles  in relatie tot de business-vragen die jij hebt. De beschikbare tijd is 1,5 uur.

Relax, zorg voor een kopje ☕️ want deze tijd is helemaal voor jou.

 

Na onze afspraak

Na de sessie ontvang je de video-opname zodat je alles rustig kunt terugkijken. Daarnaast krijg je het voor jou persoonlijk samengesteld Human Design boekje voor nog meer inzicht en overzicht in jouw design en zaken die nu voor jou spelen.

 

WENDY ZEGT:

Heel fijn de sessie met Ilse. Ik heb weer overzicht en houvast.

Dit zeggen anderen:

Ilse is niet alleen een expert op het gebied van e-mailmarketing, maar zij zit ook heel erg op de strategie en inhoudelijke contentstrategie. Daarbij helpt haar kennis van Human Design me nog beter op weg. Dat is een enorme aanwinst. Wil je wat bereiken met je bedrijf? Bel Ilse!

ESTHER METHORST

Webjuffie

Ilse heeft een goede naam voor haar bedrijf gekozen want ze denkt echt met je mee! Ik kwam bij haar toen ik vast liep in mijn marketing. Als projector heb ik niet de constante energie om met social media bezig te zijn. Maar hoe dan wel??? was mijn vraag.

Ilse heeft aan de hand van mijn Human Design chart heel precies aangegeven welke mensen ik van nature aantrek, waar ik mijn klant kan vinden, welke omgeving voor mij belangrijk is en op welke manier samenwerken een positieve invloed heeft op mij.

Ze heeft zelfs dingen uit mijn chart gehaald die de inhoud en vorm van mijn missie verdiepen. Ook heb ik helder gekregen welke vorm van marketing mij het beste past. Ik heb in deze sessie zoveel informatie gekregen om me verder in te verdiepen en me eigen te maken.

Echt zo ontzettend waardevol om mijn marketing makkelijker en leuker te maken!

Yvonne Baars

Yvonne Baars

Ik ben heel blij met Ilse en haar werkwijze. Ze heeft me enorm verder geholpen met mijn email-strategie en het implementeren hiervan in mijn marketingstrategie. Ze kijkt steeds met me mee naar mijn funnels en de inhoud van mijn content. Tof!

TANJA VERSTAPPEN

Be a seagull