Podcast

Mijn persoonlijke ervaringen met Human Design

Hoi, superleuk dat je luistert. En ja, ik dacht, laat ik eens een keer een podcast opnemen. Dat doe ik eigenlijk nooit. En toevallig had ik vandaag inspiratie. Er waren zoveel dingen die me bezighielden. Daarom vind ik het leuk meer over de persoonlijke kant te vertellen.

Gratis Meedenkers in je mailbox

Waardevolle inzichten, inspiratie en exclusieve extra's voor Projector ondernemers:

Als Projector met een 1/3 profiel maak ik van alles mee wat ik graag met jou deel, om jouw groei te versnellen. Bovendien deel ik regelmatig exclusieve inzichten en waardevolle extra's met mijn lezers. 

Meld je aan en ontvang vandaag nog de nieuwste "Meedenker" rechtstreeks in je mailbox. Onderwerpen zijn:

N

HUMAN DESIGN

N

Online marketing

N

Online ondernemen

"