Online tools, ik hou ervan. Vooral als ze je echt helpen je werk te vereenvoudigen. Ik vind het dan ook geweldig om nieuwe tools te ontdekken en te kijken wat het gebruik ervan mij en mijn klanten kan opleveren.

Het internet is daarmee voor mij net een grote snoepwinkel waar ik uren kan zoetbrengen. De leukste tools kom ik tegen in het buitenland via Amerikaanse sites. Extra speciaal is het als zo'n handige oplossing dan uit Nederland blijkt te komen, of om de hoek uit België. Want natuurlijk worden slimme software-oplossingen door iedereen bedacht en ontwikkeld. Dus ook hier.

De laatste jaren is mijn favoriete snuffelplek Appsumo

In het verleden spendeerde ik wel eens mijn geld bij partijen die achteraf toch niet zo betrouwbaar bleken. En dan is het natuurlijk jammer als zo’n fijne tool ineens niet meer bestaat of nog erger, helemaal niet werkt of geleverd wordt.

Gelukkig heb ik met Appsumo alleen maar goede ervaringen. En nog beter: het heeft me heel wat voordeel opgeleverd. Ze willen namelijk ondernemers de tools bieden die nodig zijn om je bedrijf te laten groeien zonder dat je er aan failliet gaat. En door samen te werken met de populairste start-ups en bedrijven, bieden ze ongelooflijke en betaalbare software-oplossingen voor elke fase van het ondernemerschap. Zo kun je daar een slimme online tool aanschaffen voor een eenmalig laag bedrag. Kan je veel abonnementskosten schelen later.

Soms heb je gewoon geluk

Op een gelukkig moment heb ik zo ook StoryChief kunnen kopen. Een handige content marketing tool die je helpt eenvoudiger je blogartikel te schrijven en daarna te posten. Met één druk op de knop stuur je je blog naar verschillende kanalen. Hoe handig is dat? Ik word er elke keer weer blij van en daarom wil ik deze handige tool graag met je delen.

Waarom ik zo blij ben…

Het mooie is dat je hele schrijfproces eenvoudiger wordt als je StoryChief gebruikt omdat je al je verhalen op één plaats bij elkaar hebt. Ook wordt je stapsgewijs in het schrijfproces begeleid. Je krijgt heel waardevolle aanwijzingen. Ook als schrijven niet echt jouw ding is dan komt je verhaal er op deze manier echt wel.

Er zit een ingebouwde SEO assistent in én je publiceert rechtstreeks naar je website of ander contentkanaal zoals je social-media-kanalen of e-mailmarketingsysteem. Je kunt het allemaal koppelen.

Deel je blog direct naar je e-mailmarketingsysteem

Content marketing software die tijd bespaart.

StoryChief is content marketing software die je helpt het hele proces te vereenvoudigen. Van schrijven tot delen. En als je een uitgebreider abonnement hebt kun je er nog veel meer mee. En daar houd ik van.

Enkele voordelen:

 • Al je blogs en verhalen bij elkaar
 • Werk samen door anderen uit te nodigen mee te lezen of te schrijven
 • Beheer je contentkalender
 • Voeg briefings toe aan concept-artikelen, als je samen schrijft met anderen
 • Optimaliseer je artikel met schrijf- en SEO-tips
 • Deel je artikel op verschillende online kanalen, website en social media
 • Voeg je deadline toe
 • Deel je verhaal rechtstreeks via je e-mailmarketingsysteem

Alles heeft een prijs maar…

Er zijn verschillende versies en alles heeft een prijs. Dat geldt ook voor Storychief. Er zijn 4 verschillende abonnementen. En je kunt gewoon gratis beginnen.

Gratis is geweldig om te beginnen

Om te starten kun je al heel veel met het gratis abonnement: creëer, werk samen en publiceer verhalen in één enkele omgeving. Kan ook handig zijn als je met een Virtual Assistant werkt bijvoorbeeld. Je stuurt gewoon een uitnodiging om het artikel te lezen of bewerken. De ontvanger hoeft alleen de mail te accepteren en kan aan de slag. Om het daarna weer aan jou terug te geven. Alleen dat al scheelt heel wat mailtjes heen en weer.

Voor de gratis versie geldt:

 • Maak verhalen en werk online samen.
 • Online editor die superfijn werkt
 • Nodig teamleden en gastschrijvers uit
 • Krijg goedkeuring van belanghebbenden
 • Publiceer via meerdere kanalen zoals je website en social media
 • Structureer je inhoud op de meest efficiënte manier

Met je Gratis account: kun je 5 blogposts en 15 posts op sociale media maken.

Wil je nu meer dan de mogelijkheden van het gratis abonnement dan kun je kijken wat beste bij je past. Zelf heb ik het geluk dat ik voor een laag eenmalig bedrag een uitgebreid account heb. Ik word daar heel blij van. Maar ook met een abonnement van 12 dollar per maand kun je al veel tijd en energie besparen.

Hoe schrijf jij je blogs?

Werk je in dit proces ook wel eens samen met anderen of kun je wel handige schrijftips gebruiken? Dan kan het zeker de moeite waard zijn StoryChief eens te bekijken. Je kunt hier een proefaccount aanvragen zodat je kunt testen. Ik ben fan.

Gratis starten is de beste manier om te ontdekken wat deze tool je kan opleveren. Lijkt het je wat maar zie je op tegen de implementatie? Dan help ik je graag. Want tijdens een Meedenk-sessie kan ik je ook helpen met samen te DOEN.

Hoe schrijf jij je blogs? Ik ben benieuwd, laat het me weten onder deze post.