Online Business Strategie Sessie met Human Design

Jouw persoonlijk stappenplan klaar binnen 1 dag.

Ik help je kansen en mogelijkheden zien en deze vertalen naar praktische stappen zodat je bedrijf kan groeien op de manier die bij jou past. Met een stevig fundament voorkom je dat je energie wegloopt. 

Wil je jouw Human Design toepassen op je online bedrijf? Dan is deze sessie voor jou.

Je bedrijf online laten groeien?

Raak je een beetje het overzicht kwijt door alle marketingstrategieën? Wil je jouw Human Design toepassen op je online dromen?

Weet je niet wat geschikt is voor jou of waar je zelf blij van wordt? De moed kan je zomaar in de schoenen zinken als je online je bedrijf wilt opbouwen. Het lijst zo simpel maar voor je het weet kost alles bergen tijd en geld. En dat terwijl je het liefst klanten wil helpen. Bovendien wil je het op jouw manier doen.

Daarom heb je nu ook je Human Design Chart. Maar oeps, wat kan dat allemaal overweldigend zijn!

Jij en je bedrijf zijn toch uniek? Dus zou jouw plan dat ook moeten zijn! Je hebt een holistische kijk nodig; een plan op maat afgestemd op jou en waar jij staat en waar jij naar toe wilt. Human Design daarin meenemen lijkt de ultieme oplossing. Je wilt gewoon met iemand kunnen praten zonder dat je lange trajecten hoeft te volgen.

N

JE HEBT HET GEVOEL DAT HET NOOIT KLAAR IS

Steeds komt er weer iets nieuws voorbij

N

HET LIJKT ALSOF MARKETING NIET WERKT VOOR JOU

Je zou onzeker worden door wat je om je heen ziet

N

JE WILT HUMAN DESIGN IN JE BEDRIJF TOEPASSEN

Zonder lange trajecten of coaching programma’s

"

Alles is er al.

HOE ZOU HET ZIJN ALS IEMAND JE EVEN OP WEG HELPT?

N

ANDERS GEBRUIKEN WAT JE AL HEBT

Ontdek welk onbenut potentieel je hebt en kunt gebruiken. Door anders te kijken kun je slimmer en persoonlijker ondernemen. Human Design brengt je geweldige inzichten.

N

VAN KIJKERS NAAR KLANTEN

Ontdek wat jouw ideale klant nodig heeft om jou te kunnen zien zodat deze ook graag voor je wil betalen.

N

WEET WAT JE KUNT DOEN

Je hoeft niet elke marketing strategie of technische tool te gebruiken. Kies liever wat echt bij je past en je verder helpt. En maak gebruik van de richting die jouw Human Design je geeft.

OM JE HIERBIJ TE HELPEN BIED IK DE

Online Business Strategie  Sessie met Human Design 

Binnen één dag overzicht en je persoonlijk plan

In deze sessie via ZOOM (2,5 uur) focus ik samen met jou op je bedrijf en de wensen die je hebt. Ik help je dromen en ideeen vertalen naar praktische stappen zodat je daarna zelf verder kunt en je kostbare energie niet verloren gaat.

Sinds ik weet dat ik volgens Human Design een projector ben, regent het waardevolle ervaringen en inzichten.  Ik heb mijn bedrijf omgegooid en losgelaten wat me niet meer dient. Inzicht in je Human Design helpt je om met meer energie en voldoening je bedrijf te ontwikkelen. Dit gun ik jou ook. 

Toen ik vastliep hielp Ilse dat doorbreken waardoor ik verder kon

– LISETTE

DIT IS INBEGREPEN

Maak je keuze

Kies de Online Business Strategie Sessie met Human Design met of zonder extra gesprekken: Meedenk Sessies.

Via de link onderaan deze pagina kun je je bestelling plaatsen. Na het afrekenen komt alle informatie automatisch naar je toe.

Wil je liever eerst even overleggen ? Plan dan je gratis Meedenk Gesprek zodat we eerst kunnen kennismaken.

Voorbereiding

Na de bestelling reserveer je heel eenvoudig je afspraak in mijn online agenda. Daar vul je de vragen in. Zo kan ik me voorbereiden op onze bijeenkomst en wordt onze tijd samen optimaal benut. 

Heb je ook een funnel, advertentie of Human Design profiel? Dan kun je informatie als pdf  uploaden bij het maken van de afspraak.

Online Sessie via Zoom

We beginnen onze sessie met het bespreken van de beschikbare informatie. Nadere inhoud pas ik aan op basis van onderwerpen die jij aangeeft.

Mogelijke onderwerpen:

Afgestemd op jouw Human Design: ontwikkelen email marketing route, vereenvoudigen marketing/online business. Afstemmen productaanbod en klantreis.

Er is ruimte om jouw verhaal te vertellen en je ervaring en visie verder te delen. Ook maken we een prioriteiten lijst zodat je weet waar je aandacht naartoe mag gaan. 

Voor deze eerste sessie reserveer ik 2,5 uur. Je kiest zelf welke hulp je daarna wilt.

We spreken elkaar via Zoom. Ik reserveer 2,5 uur voor je zodat we ruim de tijd hebben om alles door te spreken.

Na onze afspraak

Je ontvangt een samenvatting en een overzicht. Ook tips en punten van aandacht die het eerst belangrijk voor je zijn.

Optioneel kun je kiezen voor extra Meedenk oplossingen zoals een stappenplan, minicursus of andere 1:1 sessie. Dit kan je helpen bij je volgende stappen.

Binnen 2 werkdagen na onze afspraak ontvang je het visuele overzicht en de samenvatting met prioriteitenlijst.

Wat past bij jou?

STRATEGIE SESSIE

+ Human Design

397,-

Je wilt graag één dagdeel samenwerken en daarna bepaal je zelf wat je nodig hebt.

Zoom-sessie (2,5 uur)
Overzicht + samenvatting
Prioriteiten tips

STRATEGIE SESSIE – PLUS

+ Human Design

497,-

Je wilt graag één dagdeel samenwerken en daarna kunnen terugvallen op extra meedenk hulp.

Zoom-sessie (2,5 uur)
Overzicht + samenvatting
Prioriteiten tips

Meedenk Sessie (60 min.)

STRATEGIE SESSIE – EXTRA

+ Human Design

597,-

Je wilt graag één dagdeel samenwerken en daarna kunnen terugvallen op extra meedenk hulp.

Zoom-sessie (2,5 uur)
Overzicht + samenvatting
Prioriteiten tips

Meedenk Sessie (60 min.)

ActiveCampaign Check Gesprek
AC Meedenk Pakket

WENDY ZEGT:

Heel fijn de sessie met Ilse. Ik heb weer overzicht en houvast.

Dit zeggen anderen:

De naam Ilse denkt mee klopt en nog meer. Ilse kijkt verder dan de vraag die je stelt zodat je niet voor verrassingen komt te staan over dingen waar je niet over na hebt gedacht. Ze komt met oplossingen en regelt alles goed. De contacten met haar zijn warm en persoonlijk

ESTHER KROOK-ELBERTSEN

VA Goed Geregeld

Ilse is niet alleen een expert op het gebied van e-mailmarketing, maar zij zit ook heel erg op de strategie / contentstrategie. Dat is een enorme aanwinst. En een groot verschil met een VA. Wil je wat bereiken met je bedrijf? Bel Ilse!

ESTHER METHORST

Webjuffie

Ik ben heel blij met Ilse en haar werkwijze. Ze heeft me enorm verder geholpen met mijn email-strategie en het implementeren hiervan in mijn marketingstrategie. Ze kijkt steeds met me mee naar mijn funnels en de inhoud van mijn content. Tof”

TANJA VERSTAPPEN

Be a seagull

HEB JE NOG

Vragen?

Wat is een Meedenk Sessie?

Een Meedenk Sessie is een 1-op-1 call via Zoom van 1 uur. We bespreken waar jij behoefte aan hebt op dat moment. Je vragen kun je van te voren insturen zodat ik me kan voorbereiden. Tijdens dit gesprek ben ik je sparringpartner, coach, mentor of adviseur. Afhankelijk van het onderwerp en wat jij nodig hebt. We kunnen van alles bespreken wat betrekking heeft op marketing en online ondernemen, praktisch, strategisch, inhoudelijk, technisch.

Ik weet niet welke oplossing ik het beste kan kiezen

Als je het lastig vindt de juiste keuze te maken, plan dan eerst een kennismakingsgesprek met me in. Kies een geschikt moment in mijn agenda en geef aan wat je bezig houdt. 

Wat is 7 dagen emailsupport?

Emailsupport betekent dat je nog 7 dagen na de sessie vragen aan me kunt stellen per mail met betrekking tot de onderwerpen die we besproken hebben tijdens onze sessie.

Welke Meedenk Oplossingen kan ik kiezen?

Ik ontwikkel doorlopend nieuwe handige extra’s om je op weg te helpen. Dit zijn Extra Meedenk oplossingen. Denk aan: checklists, Stappenplannen, Start Pakketten en minicursussen.

Soms kun je iets los bestellen, voordelig als kassakoopje bij het afrekenen van je sessie of ik vertel je over iets nieuws als we elkaar spreken. Als iets relevant voor je is, zal ik het zeker noemen en het is aan jou om er wel of geen gebruik van te maken.

Op dit moment is beschikbaar:

  • ActiveCampaign/Mailblue Meedenk Pakket met Check up gesprek
  • Minicursus Recycle je Content
  • Minicursus E-mailmarketing &iOS 15
  • Stappenplan verkoop je online programma
  • E-mailmarketing Start Pakket
WAT ALS IK WERK MET EEN VIRTUAL ASSISTANT?

Ook al je werkt met een VA is deze sessie heel waardevol voor je. Of beter gezegd, juist ALS je werkt met een va omdat je zo veel beter weet wat je kunt uitbesteden en HOE je dingen aan kunt pakken.

Zijn de sessies ook voor Mailblue/ActiveCampaign

Deze sessies zijn geschikt voor elk emailmarketing platform. Op basis van wat we bespreken kun je inzicht krijgen in de technische mogelijkheden van jouw systeem. Omdat ik ook ActiveCampaign specialist ben kan ik je hierover het beste technische advies geven. Maar de tecniek is ondergeschikt aan wat jij wilt vertellen en hoe je interactie hebt met je lezers. De techniek is dus niet leidend maar geeft je wel mogelijkheden. Als je werkt met ActiveCampaign/Mailblue is het slim om het AC-Meedenk Pakket met de AC Check call bij te bestellen.

Hoe werkt de business sessie

Voordat we elkaar spreken heb je de vragenlijst ingevuld bij het maken van de online afspraak. Met jouw informatie kan ik beginnen met het bekijken van de problemen die je ondervindt en de doelen die je voor ogen hebt. Voorafgaand aan de sessie zal ik ook je online kanalen bekijken om er zeker van te zijn dat ik op de hoogte ben zodat ik optimaal met kan meedenken en adviseren.

Help je ook met de techniek?

Nee ik help je niet met de technische implementatie. Wel kan ik je inzichten en tips geven die je verder helpen. 

Hoe werkt de business sessie

Voordat we elkaar spreken heb je de vragenlijst ingevuld bij het maken van de online afspraak. Met jouw informatie kan ik beginnen met het bekijken van de problemen die je ondervindt en de doelen die je voor ogen hebt. Voorafgaand aan de sessie zal ik ook je online kanalen bekijken om er zeker van te zijn dat ik op de hoogte ben zodat ik optimaal met kan meedenken en adviseren.