Marketing Meedenk Sessie

Jouw persoonlijke Klankbord online.

Het is soms moeilijk om in je eentje de juiste stappen te zetten en keuzes te maken om je doel te bereiken. Daarom is er de: Marketing Meedenk Sessie.

Een frisse blik op jouw marketing uitdaging.

Loop je even vast met je marketing?

De moed kan je in de schoenen zakken als je online klanten wilt aantrekken. Hoe doen anderen dat toch? Het lijkt zo gemakkelijk. Maar marketing kan voelen als eindeloos proces als het je niet oplevert wat je verwacht.

Ik bied een luisterend oor, geef feedback en deel waardevolle inzichten om jou vooruit te helpen. Het nemen van beslissingen, ontwikkelen van strategieën en het verbeteren van je marketing- en bedrijfs hoef je niet allemaal aleen te doen. Met een frisse blik en een blik op het totaal help ik je graag op weg.

Stoppen om alleen te worstelen is de beste stap vooruit. En daar heb je echt niet altijd een lang traject voor nodig. Wil je concreet verder komen en weten wat je volgende stap kan zijn? Dan is de Marketing Meedenk Sessie voor jou. Ook ideaal als de VIP Sessie met Human Design (nu) niet bij je past. Onderwerpen waar ik je mee kan helpen:

u

HOE KOM IK AAN MEER KLANTEN.

u

E-MAILMARKETING HOE NU VERDER.

u

HOE KRIJG IK MEER BEZOEKERS OP MIJN WEBSITE.

u

HUMAN DESIGN, vertel me meer

OM JE HIERBIJ TE HELPEN BIED IK DE

Marketing Meedenk Sessie

Binnen één uur vol vertrouwen vooruit

In slechts één uur, via een persoonlijke Zoom-sessie, help ik je met een frisse kijk op jouw marketinguitdagingen. Ik geef je richting en en handvatten om zelf verder te kunnen. 

R

Je weet wat je kunt doen om meer klanten aan te trekken.

R

Je weet wat aandacht nodig heeft voor meer bezoekers naar je website.

R

Je weet hoe je e-mailmarketing je kan helpen.

R

Je hebt ontdekt of Human Design je kan helpen en waarom.

Human Design Online Business Sessies
Marketing Meedenk Sessie

Toen ik vastliep hielp Ilse dat doorbreken waardoor ik verder kon

– LISETTE

DIT IS INBEGREPEN

Maak je keuze

Bestel je Marketing Meedenk Sessie via de button op deze pagina. Je wordt automatisch doorgeleid naar de webshop. Na betaling ontvang je de link naar mijn online agenda om jouw tijd te reserveren.

Voorbereiding

Reserveer je afspraak in mijn online agenda. Daar vul je de vragen in. Zo kan ik me voorbereiden op ons gesprek en wordt onze tijd samen optimaal benut. 

Online Sessie via Zoom

We spreken elkaar via Zoom. De sessie duurt 1 uur en wordt opgenomen. Voor die tijd heb ik al een korte analyse gedaan op basis van de vragen die jij hebt beantwoordt bij het maken van je afspraak.

Na onze afspraak

Na de sessie ontvang je de opname zodat je deze kunt terugkijken wanneer je wilt. Ook ontvang je nog een leuke bonus afgestemd op wat jij nodig hebt om verder te komen.

 

WENDY ZEGT:

Heel fijn de sessie met Ilse. Ik heb weer overzicht en houvast.

Dit zeggen anderen:

De naam Ilse denkt mee klopt en nog meer. Ilse kijkt verder dan de vraag die je stelt zodat je niet voor verrassingen komt te staan over dingen waar je niet over na hebt gedacht. Ze komt met inzichten die je vooruit helpen. De contacten met haar zijn warm en persoonlijk

ESTHER KROOK-ELBERTSEN

VA Goed Geregeld

Ilse is niet alleen een expert op het gebied van e-mailmarketing, maar zij zit ook heel erg op de strategie / contentstrategie. Dat is een enorme aanwinst. Wil je wat bereiken met je bedrijf? Bel Ilse!

ESTHER METHORST

Webjuffie

Ik ben heel blij met Ilse en haar werkwijze. Ze heeft me enorm verder geholpen met mijn email-strategie en het implementeren hiervan in mijn marketingstrategie. Ze kijkt steeds met me mee naar mijn funnels en de inhoud van mijn content. Tof”

TANJA VERSTAPPEN

Be a seagull

HEB JE NOG

Vragen?

Wat is een Meedenk Sessie?

Een Meedenk Sessie is een 1-op-1 call via Zoom van 1 uur. We bespreken waar jij behoefte aan hebt op dat moment. Je vragen kun je van te voren insturen zodat ik me kan voorbereiden. Tijdens dit gesprek ben ik je sparringpartner, coach, mentor of adviseur. Afhankelijk van het onderwerp en wat jij nodig hebt. We kunnen van alles bespreken wat betrekking heeft op marketing en online ondernemen, praktisch, strategisch, inhoudelijk, technisch.

Ik weet niet welke oplossing ik het beste kan kiezen

Als je het lastig vindt de juiste keuze te maken, plan dan eerst een kennismakingsgesprek met me in. Kies een geschikt moment in mijn agenda en geef aan wat je bezig houdt. 

Welke Meedenk Oplossingen kan ik kiezen?

Ik ontwikkel doorlopend nieuwe handige extra’s om je op weg te helpen. Dit zijn Extra Meedenk oplossingen. Denk aan: checklists, Stappenplannen, Start Pakketten en minicursussen.

Soms kun je iets los bestellen, voordelig als kassakoopje bij het afrekenen van je sessie of ik vertel je over iets nieuws als we elkaar spreken. Als iets relevant voor je is, zal ik het zeker noemen en het is aan jou om er wel of geen gebruik van te maken.

Op dit moment is beschikbaar:

  • ActiveCampaign/Mailblue Meedenk Pakket met Check up gesprek
  • Minicursus Recycle je Content
  • Minicursus E-mailmarketing &iOS 15
  • Stappenplan verkoop je online programma
  • E-mailmarketing Start Pakket
WAT ALS IK WERK MET EEN VIRTUAL ASSISTANT?

Ook al je werkt met een VA is deze sessie heel waardevol voor je. Of beter gezegd, juist ALS je werkt met een va omdat je zo veel beter weet wat je kunt uitbesteden en HOE je dingen aan kunt pakken.

Zijn de sessies ook voor Mailblue/ActiveCampaign

Deze sessies zijn geschikt voor elk emailmarketing platform. Op basis van wat we bespreken kun je inzicht krijgen in de technische mogelijkheden van jouw systeem. Omdat ik ook ActiveCampaign specialist ben kan ik je hierover het beste technische advies geven. Maar de tecniek is ondergeschikt aan wat jij wilt vertellen en hoe je interactie hebt met je lezers. De techniek is dus niet leidend maar geeft je wel mogelijkheden. Als je werkt met ActiveCampaign/Mailblue is het slim om het AC-Meedenk Pakket met de AC Check call bij te bestellen.

Help je ook met de techniek?

Nee ik help je niet met de technische implementatie. Wel kan ik je inzichten en tips geven die je verder helpen. 

Hoe werkt de sessie

Voordat we elkaar spreken heb je de vragenlijst ingevuld bij het maken van de online afspraak. Met jouw informatie kan ik beginnen met het bekijken van de problemen die je ondervindt en de doelen die je voor ogen hebt. Voorafgaand aan de sessie zal ik ook je online kanalen bekijken om er zeker van te zijn dat ik op de hoogte ben zodat ik optimaal met kan meedenken en adviseren.