06-2129 0671 ilse@ilsedenktmee.nl

laten doen

Online business services - Virtual Assistant diensten

Werk uitbesteden

E-mail marketing

E-mail marketing systeem Active Campaign/Mailblue inrichten, tekst, funnels & campagnes.

Wordpress website

Bouwen, onderhouden, koppelen weggevers en maken sales & opt-in pagina’s

Online leeromgeving

Bouwen en inrichten webshop en lessen, maken verkooppagina’s. Begeleiding bij maken online training. 

Fotografie & video

Fotografie, Photoshop, montage en audio loskoppelen, video bewerking.

Werk uitbesteden geeft ruimte om te groeien

Je strategie is helder, je weet wat je wilt bereiken en welke stappen je kunt zetten. Misschien heeft een business coach je ook hierbij geholpen. Maar de juiste technische tools inzetten en alles implementeren en bijhouden is toch een ander ding. Gelukkig hoef je dat niet allemaal zelf doen. Op het gebied van online marketing en techniek kan ik je veel werk uit handen nemen. Daarom bied ik ondersteuning met Virtual Assistant diensten. Want online is veel mogelijk. Het begrip VA is erg breed en daarom specialiseer ik mij in een aantal werkzaamheden.

Wil je jouw e-mail marketing laten inrichten of daarmee verder bouwen? Dan help ik je graag. WordPress website onderhouden en salespagina’s maken? Online academie bouwen? Ook dan kan ik je helpen. Er is veel meer mogelijk dan ik op deze pagina laat zien. Daarnaast beschik ik over een groot netwerk. Dus..heb je hulp nodig? Reserveer dan een gratis inspiratie gesprek of bel me op 06 – 21290671 want ik help je graag!

 

Mijn werkwijze

Ik lever maatwerk en denk altijd met je mee. In mogelijkheden en kansen. Zodat jij kunt groeien en ontwikkelen met je bedrijf op de manier die bij jou past. Ondersteuning is op verschillende manieren mogelijk. In een persoonlijk gesprek vertel ik je graag meer want elke situatie is anders. Wil je weten wat voor jou mogelijk is? Vraag dan eerst een Meedenkgesprek aan. Bellen kan natuurlijk ook.

Zo Werkt Het

Reserveer je Inspiratiegesprek

Tijdens dit gratis gesprek (ca. 30 minuten) denk ik met je mee: wat heb je nodig en hoe kan ik jou helpen? Wedden dat je verder komt?

i

Ontvang een voorstel

Op basis van ons gesprek, doe ik je een voorstel. Eventueel stel ik een offerte voor je op. Zo kun je zelf je volgende stap bepalen.

Besluit wat je wilt

Op basis van de offerte en de inhoud van ons gesprek kun jij besluiten wat voor jou de volgende stap is. Meer vragen? Dan help ik je graag.

Meer weten?

Laat je bericht achter. Ik neem zo snel mogelijk contact op:

of bel 06 – 21290671

1 + 2 =