Klankbord gesprek

Persoonlijke 1 op 1 sessie voor Projector ondernemers

Navigeer je door een periode van verandering en ben je op zoek naar helderheid in je hoofd? Als mede Projector begrijp ik dat  je gezien voelen en een luisterend oor het verschil kunnen maken zodat je weer met vertrouwen verder kan. 

Ontdek de kracht van een Klankbord gesprek

Als Projector en ondernemer krijg je veel uitdagingen op je pad. Heb je behoefte aan advies, ondersteuning, of gewoon een luisterend oor? Wil je graag even stoom afblazen en minder druk ervaren? Een frisse blik op een uitdaging waar je mee worstelt? Dan is een klankbordgesprek precies wat je nodig hebt! Met poort 13 (de luisteraar) in mijn zon ben ik voor jou de ideale sparringpartner.

Stel je voor: een veilige en ondersteunende ruimte waarin jij vrijuit kunt spreken over jouw gedachten, gevoelens en vragen. Een ervaren klankbord die echt naar je luistert, begrijpt wat je doormaakt, en waardevolle inzichten en advies biedt om je verder te helpen.

Of je nu worstelt met persoonlijke vraagstukken, professionele uitdagingen, of gewoon behoefte hebt aan een luisterend oor, ik ben er om je te ondersteunen en te begeleiden.

"

Alles is er al.

HOE ZOU HET ZIJN ALS?

Als Human Design Projector begrijp je waarschijnlijk als geen ander het belang van afstemming en strategie tijdens jouw ondernemersreis. Ook ik ken de overweldigende druk van alle worstelingen en vragen die je kunnen overvallen. Is alles wat je ooit geleerd hebt dan ineens anders dan je dacht? Of twijfel je soms aan jezelf door alles wat er om je heen gebeurt?

Het is fijn om je verhaal te kunnen delen met iemand die precies begrijpt waar jij nu staat, iemand die al die fases heeft doorgemaakt. En het mooie is, bij mij zit je niet vast aan een verkoopgesprek, maar kun je gewoon vrijuit praten, van mens tot mens.

Misschien voelt het alsof je vastloopt in alle informatie, beslissingen en richtingen. Daarom nodig ik je uit voor een klankbordgesprek dat specifiek is afgestemd op jouw unieke energie en behoeften als Projector. Ik begrijp dat jouw succes afhangt van de juiste afstemming en erkenning van jouw rol als gids, coach, mentor of adviseur. En ik weet dat dit alles behalve eenvoudig is.

Dit klankbordgesprek heb ik speciaal ontworpen om jou te helpen jouw authentieke kracht te ontdekken, jouw strategieën te optimaliseren en jouw zakelijke doelen te verwezenlijken op een manier die helemaal past bij wie jij bent als Projector en ondernemer. Ik heb er zelf behoefte aan gehad als het bestond.

1-op-1 Sessie

Klankbord Gesprek

VERHELDER JE GEDACHTEN MET EEN KLANKBORD GESPREK

Een klankbord gesprek is via Zoom en duurt 45 minuten. Ik zorg ervoor dat elke minuut effectief wordt benut, zodat je met hernieuwd vertrouwen verder kunt op jouw pad naar succes.

Twijfel niet langer! Plan vandaag nog je klankbordgesprek en zet de eerste stap naar positieve verandering in jouw leven.

Human Design Online Business Sessies

Toen ik vastliep hielp Ilse dat doorbreken waardoor ik verder kon

– LISETTE

Ervaring van Petra:

Zo’n gesprek lucht echt op. Het helpt om mijn gedachten te ordenen en nieuwe inzichten te krijgen.