Human Design + Online Business Sessie

Individuele online sessie

Je bedrijf online laten groeien afgestemd op jouw design?

Ontspannen ondernemen dus waar begin je?

Human Design wat kun je daar dan mee? Misschien heb je je chart en heb je geen idee waar te beginnen. Je weet waar je jouw klanten mee kunt helpen maar je wilt het anders, relaxter en je wilt groeien met je bedrijf op jouw manier.

Jij en je bedrijf zijn uniek. Daarom heb je een holistische kijk nodig; een persoonlijk plan afgestemd op wie jij bent, waar jij staat, hoe en waarmee. Beginnen met inzicht in jouw Human Design is de beste stap voor uit naar ontspannen ondernemen. 

=

HUMAN DESIGN & BUSINESS SESSIE

u

JOUW ONLINE BUSINESS VRAAG HIER

"

Alles is er al.

HOE ZOU HET ZIJN ALS?

N

JE NIET NOG HARDER HOEFT TE WERKEN?

Ontdek welk onbenut potentieel je hebt en anders kunt gebruiken om het bedrijf te realiseren dat echt bij je past.

N

JE WEER RUST EN OVERZICHT ERVAART?

Je hoeft niet elke marketing strategie, of het plan van een ander te volgen. Kies liever wat echt bij je past en je vooruit helpt op jouw persoonlijke manier.

1 – op – 1 

Human Design + Online Business Sessie

Weer overzicht en focus

Human Design Online Business Sessies

“Toen ik vastliep hielp Ilse dat doorbreken.”

– Lisette

DIT IS WAT JE KRIJGT

Bestel je Sessie

Via de knop op deze pagina kun je jouw plaats bestellen. De sessie is

Na het afrekenen krijg je automatisch toegang tot alles wat je nodig hebt om onze bijeenkomst tot een succes te maken.

Voorbereiding

Reserveer je afspraak in mijn online agenda. Vul de vragen in en geef je focus onderwerp aan. Op basis van jouw informatie kan ik me voorbereiden op onze bijeenkomst en wordt onze tijd samen optimaal benut. 

Online Sessie via Zoom

We beginnen met het bespreken van de beschikbare informatie. Tijdens deze persoonlijke sessie van 90 minuten uur neem ik belangrijke punten uit jouw Design mee in relatie tot jouw online business uitdagingen.

Aan het eind van onze bijeenkomst heb je weer overzicht en focus. Daarbij krijg je praktische handvatten om concrete stappen te zetten en juiste keuzes te maken.

Relax, zorg voor ☕️🫖 want deze tijd is helemaal voor jou.

* Online: 1,5 uur 

Na onze afspraak

Je ontvangt de opname zodat je deze kunt terugkijken. Na onze bijeenkomst ontvang je aanvullend een e-book en tips afgestemd op jouw design.

 

WENDY ZEGT:

Heel fijn de sessie met Ilse. Ik heb weer overzicht en houvast.

Dit zeggen anderen:

En of, Ilse mee denkt! Ze is letterlijk een stel slimme hersenen naast het ondernemersbrein. Ze brengt structuur, klaarheid en een heel pak professionele digitale kennis die je meteen kan inzetten. Hele fijne samenwerking met jou, Ilse!

Katrien

Skin Estetiek

Ilse is niet alleen een expert op het gebied van e-mailmarketing, maar zij zit ook heel erg op de strategie en inhoudelijke contentstrategie. Daarbij helpt haar kennis van Human Design me nog beter op weg. Dat is een enorme aanwinst. Wil je wat bereiken met je bedrijf? Bel Ilse!

ESTHER METHORST

Webjuffie

Ik ben heel blij met Ilse en haar werkwijze. Ze heeft me enorm verder geholpen met mijn email-strategie en het implementeren hiervan in mijn marketingstrategie. Ze kijkt steeds met me mee naar mijn funnels en de inhoud van mijn content. Tof!

TANJA VERSTAPPEN

Be a seagull

Human design in je business?

Het is mijn doel jou te helpen het bedrijf te realiseren wat écht bij je past. Zo kun je ontspannen ondernemen. Een bedrijf afgestemd op wie jij bent en dat je winst oplevert in geld, energie en tijd! Inzicht in je Human Design kan je hier heel waardevolle inzichten in brengen. Precies daarom gebruik ik Human Design als tool om mijn klanten nog beter van dienst te kunnen zijn.

ILSE WEERDENBURG