Projector Business Sessie

Ontsluit jouw potentieel als Projector en ondernemer.

Ontsluit jouw succes in business door je Human Design chart en Projector energie te leren kennen. Deze sessie is voor ondernemende Projectors die meer verbinding willen met zichzelf en hun bedrijf. We gaan samen op zoek naar manieren om jouw potentieel te laten bloeien.

Projector Business Sessie

Ontdek jouw unieke pad naar zakelijk succes

Ben je een Projector en heb je je Human Design chart bekeken? Het kan verwarrend zijn om alles te begrijpen, vooral als je ook nog eens  ondernemer bent. Maar wat betekent het eigenlijk om een Pprojector te zijn?

Ontdek de kracht van jouw energie voor meer gemak en succes in je leven én je bedrijf. Verken jouw unieke gaven en talenten en leer hoe je ze kunt inzetten om je bedrijf te laten schitteren.

N

INZICHT IN JOUW ENERGIE

N

HERKEN PATRONEN EN VALKUILEN

N

INZICHT BIJ JOUW BUSINESS OF MARKETING VRAAG

"

Alles is er al.

HOE ZOU HET ZIJN ALS?

N

JE VERTROUWEN EN OVERZICHT ERVAART?

N

JE INZICHT KRIJGT IN JOUW DESIGN?

N

JE WEET WAT EERST BELANGRIJK IS?

Ontdek de Projector Business Sessie – exclusief voor Projector-ondernemers. Of je nu ergens vastloopt, meer inzicht wilt in jouw persoonlijke blauwdruk, of gewoon even houvast zoekt, deze sessie is op maat gemaakt voor jou.

Human Design kan soms overweldigend zijn. Zeker als je ontdekt dat je Projector bent, kan je hoofd overlopen van vragen en onzekerheden. En juist als ondernemer kun je even stil komen te staan. Echt je bent niet de enige die dat overkomt. Hoe fijn is het dan om samen in jouw chart te duiken zonder dat je alles alleen hoeft uit te zoeken? . 

1-op-1 Sessie

Projector Business Sessie

INZICHT IN JOUW UNIEKE BLAUWDRUK

Ben jij als ondernemende Projector op zoek naar helderheid en groei in jouw bedrijf? Verken dan de kracht van jouw unieke talenten en gaven volgens jouw Human Design in deze persoonlijke 1-op-1 sessie, zodat je met vertrouwen verder kunt gaan.

Human Design Online Business Sessies

Toen ik vastliep hielp Ilse dat doorbreken waardoor ik verder kon

– LISETTE

DIT IS INBEGREPEN

Projector Business Sessie

Deze 1-op-1 sessie is online via Zoom. Tijdens deze sessie duiken we samen in jouw persoonlijke blauwdruk – in relatie tot jouw bedrijf. We bespreken de belangrijkste punten.

Plan je sessie

Na het afrekenen ontvang je automatisch de uitnodiging om je tijd te reserveren in mijn online agenda. Om jouw chart aan te maken heb ik je gegevens nodig en aanvullende informatie zodat ik me kan voorbereiden. Het is heel simpel: alles geef je door bij het maken van de afspraak.

Online Sessie

We spreken elkaar online via Zoom. Relax, zorg voor een kopje ☕️ want deze tijd is helemaal voor jou.

 

Na onze afspraak

Na de sessie ontvang je de video-opname zodat je alles rustig kunt terugkijken. Daarnaast krijg je het voor jou persoonlijk samengesteld Human Design boekje.

 

Inzicht in jouw Human Design specifiek tot jouw rol als Projector en ondernemer.

Kies jouw Sessie

Projector Business Sessie – BASIS

Als je nog geen HD reading of sessie hebt gehad

247,-

1:1 Online Sessie 90 minuten

Toegang tot de opname van de sessie

Projector type, de 9 centers, sterke punten in jouw design, de energie die je meebrengt. Jouw valkuilen+ wijsheden. Je profiel en de profiellijnen voor je marketing,

strategie & innerlijke autoriteit: de manier waarop je kunt groeien en het beste keuzes maakt.

PLUS:

Inzicht bij een marketing/business vraag die jou nu bezighoudt.

BONUS:

Essentie van jouw Human Design in persoonlijk boekje

Projector Business Sessie – BOOST

Als aanvulling op een HD reading of sessie

297,-

1:1 Online Sessie 90 minuten

Toegang tot de opname van de sessie

Human Design Profiellijnen m.b.t. Marketing

Belangrijkste Poorten, kanalen, activaties, Circuits

Definitie, hoe je het beste samenwerkt met anderen

Incarnatiekruis, de rode draad in je leven

PLUS:

Inzicht bij een marketing/business vraag die jou nu bezighoudt.

BONUS:

Essentie van jouw Human Design in persoonlijk boekje

WENDY ZEGT:

Heel fijn de sessie met Ilse. Ik heb weer overzicht en houvast.

Dit zeggen anderen:

Ilse is niet alleen een expert op het gebied van e-mailmarketing, maar zij zit ook heel erg op de strategie en inhoudelijke contentstrategie. Daarbij helpt haar kennis van Human Design me nog beter op weg. Dat is een enorme aanwinst. Wil je wat bereiken met je bedrijf? Bel Ilse!

ESTHER METHORST

Webjuffie

Ilse heeft een goede naam voor haar bedrijf gekozen want ze denkt echt met je mee! Ik kwam bij haar toen ik vast liep in mijn marketing. Als projector heb ik niet de constante energie om met social media bezig te zijn. Maar hoe dan wel??? was mijn vraag.

Ilse heeft aan de hand van mijn Human Design chart heel precies aangegeven welke mensen ik van nature aantrek, waar ik mijn klant kan vinden, welke omgeving voor mij belangrijk is en op welke manier samenwerken een positieve invloed heeft op mij.

Ze heeft zelfs dingen uit mijn chart gehaald die de inhoud en vorm van mijn missie verdiepen. Ook heb ik helder gekregen welke vorm van marketing mij het beste past. Ik heb in deze sessie zoveel informatie gekregen om me verder in te verdiepen en me eigen te maken.

Echt zo ontzettend waardevol om mijn marketing makkelijker en leuker te maken!

Yvonne Baars

Yvonne Baars

Ik ben een beginner in de Human Design ‘way of life’ en wilde graag meer informatie over mijn chart dan slechts wat algemene teksten op het internet. Daarom heb ik een sessie gepland met Ilse: Projector Business Basis sessie.

Ik was blij verrast met de informatie die Ilse mij gaf over mijzelf. Ilse kwam ook met veel voorbeelden waarmee ik mij kon identificeren. Ook kreeg ik een beter beeld van waarom ik de dingen doe zoals ik ze doe. En aan welke zaken ik kan werken om zo nog meer in mijn element te zijn. Dank je wel Ilse voor deze top sessie en de waardevolle informatie. Ik blijf mij verbazen dat je op basis van geboortedata zoveel over mij kunt weten, meer dan dat ik van mezelf weet.

Julia van Wijk