Human Design Blauwdruk Boost

Krachtige en persoonlijke 1 op 1 sessie

Ben jij als ondernemer op zoek naar helderheid en groei in je bedrijf? Ontdek dan de kracht van jouw unieke talenten en gaven volgens jouw Human Design in deze transformerende 1-op-1 sessie zodat je vol vertrouwen verder kunt.

Human Design Blauwdruk Boost

Ontdek jouw Unieke Pad naar Zakelijk Succes

Ontdek de kracht van jouw energie voor meer gemak en succes in je leven en je bedrijf. Verken jouw unieke gaven en talenten, en leer hoe je ze kunt inzetten om te schitteren in jouw bedrijf. 

N

INZICHT IN JOUW ENERGIE

Voor meer flow, succes en voldoening.

N

INZICHT IN JOUW LEVENSDOEL

Voor meer rust en houvast.

N

UNIEKE TALENTEN EN GAVEN

Ontdek hoe je kunt schitteren in jouw bedrijf.

N

BOOST VOOR JOUW BUSINESS

Ontvang helderheid over het marketing/business dilemma dat jou nu bezighoudt.

"

Alles is er al.

HOE ZOU HET ZIJN ALS?

N

JE NIET NOG HARDER HOEFT TE WERKEN?

Ontdek welk onbenut potentieel je hebt en anders kunt gebruiken om het bedrijf te realiseren dat echt bij je past.

N

JE WEET WAAR JE OP KUNT FOCUSSEN?

Human Design kan in het begin nogal overweldigend aanvoelen. Ontdek waar je begint en hoe kun je dit vertaalt naar de praktijk.

N

JE WEER RUST EN OVERZICHT ERVAART?

Je hoeft niet elke marketing strategie, of het plan van een ander te volgen. Kies liever wat echt bij je past en je vooruit helpt op jouw persoonlijke manier.

Ontdek de Human Design Blauwdruk Boost – exclusief voor ondernemers die hun marketing en bedrijf willen afstemmen op hun design -. Of je nu ergens vastloopt, meer inzicht wilt in jouw persoonlijke blauwdruk, of gewoon even houvast zoekt, deze sessie is op maat gemaakt voor jou.

En alleen te boeken via de speciale uitnodiging die jij per mail ontvangen hebt. Via die uitnodiging ben je op deze pagina gekomen.

Human Design kan je ongelooflijk veel inzichten geven en stappen vooruit brengen. In je persoonlijk leven en als ondernemer. Maar waar begin je? Echt je bent niet de enige die dat overkomt. Hoe fijn is het dan om samen in jouw chart – blauwdruk – en je business te duiken zodat je daarna weer flow ervaart en vol vertrouwen verder kunt?

1-op-1 Sessie

Human Design Blauwdruk Boost

INZICHT IN JOUW UNIEKE BLAUWDRUK

Ben jij als ondernemer op zoek naar helderheid en groei in je bedrijf? Ontdek dan de kracht van jouw unieke talenten en gaven volgens jouw Human Design in deze transformerende 1-op-1 sessie. 

In deze sessie via ZOOM (1,5 uur) focus ik samen met jou op jouw Human Design chart en de vragen die nu in jouw bedrijf spelen. Je krijgt waardevolle inzichten en praktische handvatten mee zodat je vol vertrouwen verder kunt.

Human Design Online Business Sessies

Toen ik vastliep hielp Ilse dat doorbreken waardoor ik verder kon

– LISETTE

DIT IS INBEGREPEN

Human Design Blauwdruk Boost

Via de knop op deze pagina kun je jouw plaats bestellen. Na het afrekenen komt automatisch alles naar je toe voor de volgende stap. 

Deze sessie is speciaal beschikbaar voor Webjuffie klanten. In de maand februari kan iedereen die een uitnodiging heeft ontvangen deze sessie bestellen. Korting is al automatisch toegepast.

Bestel de sessie in februari en plan je afspraak in op het moment dat jou schikt. Dat kan dus ook ná Februari zijn.

Zo werkt het

Reserveer je afspraak in mijn online agenda. Voor de voorbereiding heb ik gegevens nodig om je chart aan te vragen. Dit gaat om geboortedatum + tijd +. Plaats. Vul de vragen in en geef je focus onderwerp aan. Zo kan ik me voorbereiden op onze bijeenkomst en wordt onze tijd samen optimaal benut. 

Je ontvangt automatisch de bevestiging en een reminder.

Online Sessie

We beginnen onze online sessie met het bespreken van de relevante punten uit jouw Design mee in relatie tot de business vragen die jij hebt. De beschikbare tijd is 1,5 uur.

Relax, zorg voor een kopje ☕️ want deze tijd is helemaal voor jou.

 

Na onze afspraak

Na de sessie ontvang je de video opname zodat je alles rustig kunt terugkijken. Plus jouw persoonlijke samenvatting in de vorm van een e-book voor nog meer inzicht in jouw Human design.

WENDY ZEGT:

Heel fijn de sessie met Ilse. Ik heb weer overzicht en houvast.

Dit zeggen anderen:

Ilse is niet alleen een expert op het gebied van e-mailmarketing, maar zij zit ook heel erg op de strategie en inhoudelijke contentstrategie. Daarbij helpt haar kennis van Human Design me nog beter op weg. Dat is een enorme aanwinst. Wil je wat bereiken met je bedrijf? Bel Ilse!

ESTHER METHORST

Webjuffie

Ilse heeft een goede naam voor haar bedrijf gekozen want ze denkt echt met je mee! Ik kwam bij haar toen ik vast liep in mijn marketing. Als projector heb ik niet de constante energie om met social media bezig te zijn. Maar hoe dan wel??? was mijn vraag.

Ilse heeft aan de hand van mijn chart heel precies aangegeven welke mensen ik van nature aantrek, waar ik mijn klant kan vinden, welke omgeving voor mij belangrijk is en op welke manier samenwerken een positieve invloed heeft op mij. Ze heeft zelfs dingen uit mijn chart gehaald die de inhoud en vorm van mijn missie verdiepen. Ook heb ik helder gekregen welke vorm van marketing mij het beste past. Ik heb in deze sessie zoveel informatie gekregen om me verder in te verdiepen en me eigen te maken.

Echt zo ontzettend waardevol om mijn marketing makkelijker en leuker te maken!

Yvonne Baars

Yvonne Baars

Ik ben heel blij met Ilse en haar werkwijze. Ze heeft me enorm verder geholpen met mijn email-strategie en het implementeren hiervan in mijn marketingstrategie. Ze kijkt steeds met me mee naar mijn funnels en de inhoud van mijn content. Tof!

TANJA VERSTAPPEN

Be a seagull

HEB JE NOG

Vragen?

Kunnen we even bellen of appen?

Goed dat je het vraag maar als je een vraag hebt kun je me het beste hier een mailtje sturen.

Hoe werkt de boost sessie

Voordat we elkaar spreken heb je de vragenlijst ingevuld bij het maken van de online afspraak. Met jouw informatie kan ik beginnen met het bekijken van de problemen die je ondervindt en de doelen die je voor ogen hebt. En natuurlijk download ik jouw Human Design chart op basis van de gegevens die je mij aangeleverd hebt. Zo kan ik de verbinding leggen tussen jouw profiel, je bedrijf en je wensen voor de toekomst.

Ik heb al eens een reading gehad, is dit hetzelfde?

Ook als je al eerder een reading hebt gehad haal je veel waardevols uit deze sessie. Elke reading is anders en elk persoon die met jou samen in je Human Design chart duikt zal hier andere punten uithalen. Natuurlijk is je chart hetzelfde maar zie het zo: iedereen kijkt met een eigen blik, ervaring en achtergrond. Dit gecombineerd met Design kennis. Ook jij zult op een ander punt in jouw ontwikkeling staan waardoor je mogelijk nieuwe vragen en ervaringen hebt. De mensen die ik heb geholpen met deze sessies gaven allemaal aan dat ze het heel waardevol vonden, ze haalden er nieuwe dingen uit juist ook al hadden ze eerder een reading elders gehad. Juist de combinatie met ondernemen maakt dat ik specifiek ook naar andere aspecten kijk.

WAT ALS IK WERK MET EEN VIRTUAL ASSISTANT?

Ook als je werkt met een VA is deze sessie heel waardevol voor je. Of beter gezegd, juist ALS je werkt met een va omdat je zo veel beter weet wat je kunt uitbesteden en HOE je dingen aan kunt pakken en hoe je jouw bedrijf kunt ontwikkelen op de manier die bij jOU past en niet bij je VA of je business coach.

Neem de volgende stap

Human design in je business

Als ondernemer kan Human Design jou helpen om jezelf beter te begrijpen en je unieke talenten te benutten. Door inzicht te krijgen in je persoonlijke werkstijl en sterke punten, kun je efficiënter werken en effectiever communiceren met klanten en partners. Door taken af te stemmen op jouw natuurlijke talenten, kun je je productiviteit verhogen en betere resultaten behalen in je bedrijf. Bovendien kan het gebruik van Human Design je helpen om stress te verminderen en een gezonde balans te vinden tussen werk en privéleven, wat essentieel is voor je algehele welzijn en succes als ondernemer.

Kortom, Human Design biedt jou als ondernemer de tools en inzichten om het beste uit jezelf en je bedrijf te halen. En natuurlijk brengt het je ook veel inzichten en rust in je persoonlijke leven.

Ilse Weerdenburg