Hulp bij ActiveCampaign (Mailblue)?

4 manieren waarop we kunnen samenwerken:

1. E-mailmarketing Strategie Sessie

Ben je nieuw in e-mailmarketing of ActiveCampaign (Mailblue) of wil je meer dan af en toe een nieuwsbrief versturen?

In deze live online sessie  (2,5 uur) help ik je om jouw persoonlijke e-mailmarketingstrategie te ontwikkelen.

Ideaal als je de techniek zelf regelt of wilt uitbesteden.

Snelle Start Funnel

De technische basis wordt in ActiveCampaign (Mailblue) voor je ingericht zodat je snel zelf je nieuwsbrief kunt versturen en extra e-mails kunt toevoegen. Met de handige video’s in de online leeromgeving ontdek je hoe je zelf je nieuwsbrief verstuurt.

Ideaal als je de technische start graag wilt uitbesteden.

Meedenk Traject

Tijdens dit 1:1 traject loop ik 3 maanden met je mee: Ik ben je e-mailmarketing/ActiveCampaign mentor en vraagbaak online. Ook kun je me alles vragen over online marketing en online ondernemen.

Ik begeleid je op inhoud, strategie en techniek. Daarbij kun je optioneel gebruik maken van handige startpakketten, checklists en stappenplannen. 

Perfect als je de technische basis hebt staan, zelf regelt of werkt met een VA.

4. Maatwerk Traject

Tijdens dit 1:1 traject loop ik 3 maanden met je mee: Ik zet je plannen om in professionele automatiseringen in Activecampaign. Daarbij ben ik je e-mailmarketingmentor en sparringpartner online. Ook kun je me van alles vragen over online marketing en online ondernemen.

Ik begeleid je op inhoud, strategie en techniek. En je kunt gebruik maken van handige startpakketten, checklists en stappenplannen.

Perfect als je wilt starten met ActiveCampaign/Mailblue of verder wilt gaan dan het sturen van een nieuwsbrief alleen. 

Ilse is niet alleen een expert op het gebied van e-mailmarketing, maar zij zit ook heel erg op de strategie / contentstrategie. Dat is een enorme aanwinst. En een groot verschil met een VA. Wil je wat bereiken met je bedrijf? Bel Ilse!

Esther Methorst

Webjuffie

Ilse brengt iets onoverzichtelijks terug naar de basis. Dat was precies wat ik nodig had: een kapstok om steeds naar terug te keren. Ze kan me vervolgens helpen met haar technische kennis en implementatie van wat nodig is. Stap voor stap.

Sylvia van den Boogaard

Ella Marie Naailes & Academy

Ilse is heel praktisch en doelgericht in haar werkwijze. Ze geeft hele concrete tips. Op momenten dat ik vastliep in mijn eigen strategie hielp Ilse dat doorbreken, waardoor ik direct inspiratie en ideeën kreeg om weer verder te kunnen.

Lisette Ketelaar

Wonderwissel

Werkwijze

Stap 1

Gesprek

Stap 2

Voorstel

w

Stap 3

Keuze

Z

HEB JE NOG

Vragen?

Kan ik mijn afspraak nog verzetten?

Ja, dat kan. Nadat je je bestelling hebt geplaatst, ontvang je een e-mail met de link naar mijn online agenda. Daar reserveer je je afspraak. In de mail die je ontvangt staat ook hoe je je afspraak kunt verzetten indien dit nodig is. 

Ik weet niet welk pakket ik nodig heb

Geen enkel probleem. Plan eerst je Meedenkgesprek in en op basis daarvan kan ik je adviseren. 

Wat als ik nog geen email platform heb gekozen?

Als je nog twijfelt over het email marketing systeem dat bij je past, dan kan juist een Strategie Sessie je helpen. Op basis daarvan krijg je overizcht en focus in je plannen en ontdek je wat je nodig hebt om je doel te bereiken. Als vanzelf ontdek je dan welke e-mailmarketing systeem je het beste kunt kiezen.

Ik wil overstappen van Mailchimp naar ActiveCampaign - Mailblue

Helemaal prima. Juist dan is het slim om een sessie te reserveren zodat we alle belangrijke punten kunnen doornemen.

Ik heb een hekel aan funnels kan ik dan starten met emailmarketing?

Natuurlijk dat kan! Een funnel kun je op diverse manieren inzetten. Tijdens de sessie van je keuze vertel ik je graag meer over de mogelijkheiden om emailmarketing in te zetten op jouw persoonlijke manier.

ActiveCampaign of Mailblue, wat is het verschil?

Er is geen verschil. De software en dus de techniek van het systeem is hetzelfde. Mailblue is een wederverkoper van het systeem ActiveCampaign en daarom wordt het in een Nederlands jasje verkocht. Er zijn meerdere wederverkopers van ActiveCampaign. In basis gaat het dus om hetzelfde.

Ik heb nog geen Mailblue account

Geen enkel probleem. Je ontvangt van mij een link om je proefaccount aan te vragen. Kun je hulp gebruiken bij het inichten? Ook dan help ik je graag met diverse oplossingen.

brochure e-mailmarketing Ilse