Vereenvoudig je marketing

Start vandaag nog met je emaillijst zodat je klanten aantrekt zonder afhankelijk te zijn van sociale media.

Met het Emailmarketing Startpakket neem ik je stap voor stap mee.

HEB JIJ DIT OOK?

Je wilt niet steeds op social media zitten om nieuwe klanten te vinden!

Er is een andere manier om aan klanten te komen. Een slimme oplossing waardoor je altijd direct een communicatielijntje hebt met je ideale klant. Dit systeem kan zelfs dag en nacht voor jou werken.

Gebruik techniek om te communiceren met je ideale klant: emailmarketing

Z

E-mailmarketing is effectief

Z

E-mail wordt dagelijks gebruikt

Z

Jij bepaalt wie welke boodschap ontvangt

Z

Jij bent de baas over je contacten

Z

E-mail kan 24/7 voor jou werken

Ilse Weerdenburg online professional

Als ondernemer kun je voor verrasingen komen te staan als je ineens toegang tot je social media account verliest. Regels veranderen, je maakt een gekke fout of je wordt gehackt. Ik hoor steeds vaker. Paniek in de tent want hoe kom je dan aan klanten?

Dus is het verstandig om een email lijst op te bouwen zodat je niet zo afhankelijk bent. Bovendien geeft e-mail je veel meer kansen en vrijheid. Maar hoe pak je dat nu precies aan? Omdat ik veel klanten hiermee zag worstelen heb ik dit E-mailmarketing Startpakket gemaakt.

Met het E-mailmarketing Startpakket help ik je stap voor stap op weg.

Van uitstel komt afstel en voor je het weet loop je waardevolle klanten mis. Dit Startpakket helpt je om binnen enkele dagen in plaats van maanden de eerste lezers verwelkomen op je lijst.

DIT IS INBEGREPEN

Downloads en informatie in online academie

Handige gidsen en stappenplan helpen je op weg

Hulp bij het kiezen van e-mailmarketing software

Checklists zodat je geen belangrijke dingen vergeet

E-mailmarketing Startpakket

47,-

Hi, ik ben Ilse, 

Online klanten vinden lijkt zo eenvoudig. Vraag je je ook wel eens af hoe anderen dat toch doen? Ik kan je één ding vertellen: niemand kan alles alleen. Slimme systemen inzetten helpt om meer te bereiken in minder tijd. E-mailmarketing geeft je de mogelijheid om direct contact maken met je publiek. Het is mijn missie dat JIJ gezien én gehoord kunt worden door jouw ideale klant. Daarom kijk ik verder dan techniek alleen. Het gaat er niet om dat je méér doet maar dat je dingen ánders gaat doen. Op jouw persoonlijke manier. En daar help ik je graag bij.

E-mailmarketing Startpakket

Ilse is niet alleen een expert op het gebied van e-mailmarketing, maar zij zit ook heel erg op de strategie / contentstrategie. Dat is een enorme aanwinst. En een groot verschil met een VA. Wil je wat bereiken met je bedrijf? Bel Ilse!

Esther Methorst

Webjuffie

Ilse brengt iets onoverzichtelijks terug naar de basis. Dat was precies wat ik nodig had: een kapstok om steeds naar terug te keren. Ze kan me vervolgens helpen met haar technische kennis en implementatie van wat nodig is. Stap voor stap.

Sylvia van den Boogaard

Ella Marie Naailes & Academy

Ilse is heel praktisch en doelgericht in haar werkwijze. Ze geeft hele concrete tips. Op momenten dat ik vastliep in mijn eigen strategie hielp Ilse dat doorbreken, waardoor ik direct inspiratie en ideeën kreeg om weer verder te kunnen.

Lisette Ketelaar

Wonderwissel